Bu kadro yetersiz

Güncelleme Tarihi:

Bu kadro yetersiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'da teknik kadro ve futbolcular takıma takviye yapılmasını istedi. Hikmet Onur, yönetimden transferle ilgili rapor isterken, Başkan M.Ali Yılmaz, takviye görüşüne karşı çıktı...

Trabzonspor Asbaşkanı Hikmet Onur'un Ahmet Suat Özyazıcı başta olmak üzere teknik kadro ve futbolcularla yaptığı toplantıda, ‘‘Kadro yetersiz’’ sonucu çıktı. Başkan Mehmet Ali Yılmaz'in ise Onur'a, ‘‘Bu takımın Perugia, Hamburg ve Fenerbahçe maçlarında neler yapabileceğini gördük. Kimse kadro zaafından söz etmesin’’ diye tepki gösterdiği belirtildi.

Futbolcular Onur'a, ‘‘Sezon başından beri maç başı alacaklarımız ödenmiyor. Takım kötü gidiyor diye haftanın üç günü kampa alındık. Cep telefonlarımız toplandı. Biz çocuk değiliz. Yönetim ve teknik kadro sürekli yetersizliğimizi gündeme getirip bizi hedef gösterdi’’ diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Özyazıcı ve yardımcıları da, takımın kesinlikle takviyeye ihtiyaç duyduğunu belirttiler. Hikmet Onur'un, teknik heyete, ‘‘15 gün önce istediğimiz transferle ilgili raporu bir an önce hazırlayın’’ karşılığını verdiği kaydedildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!