Bu işi bitirin gelin

Güncelleme Tarihi:

Bu işi bitirin gelin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2007 00:00

G.Saray başkanı, Kone ile pazarlığı sürdüren iki yöneticiye "O olmuyorsa, gündemimizdeki diğer isimleri değerlendirerek bu işi bir an önce bitirin. Yeni transfer bir an önce kadroya katılmalı" dedi.

GALATASARAY’da teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın istediği golcü transferinin gecikmesine başkan Özhan Canaydın el koydu. Sarı kırmızılı kulübün başkanı, özellikle PSV Eindhoven’ın Fildişi Sahilili futbolcusu Arouna Kone ile yapılan pazarlığın uzaması üzerine, Avrupa’da transfer çalışmalarında bulunan Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile yönetici Haldun Üstünel’den ellerini çabuk tutmalarını istedi. Canaydın, Polat ve Üstünel’e "Kone fazla gecikmeden net yanıtını versin. O olmuyorsa, gündemizdeki diğer isimleri değerlendirerek bu işi bir an önce bitirin. Yeni transfer bir an önce kadroya katılmalı. Bu iş çok uzamasın, bitirin gelin" dedi.

Görüşmeler sürüyor

Futbol AŞ Müdürü Adnan Sezgin ise dün Slaven Koprivnica maçı için Hırvatistan’a giderken transferlerle ilgili yaptığı açıklamada Kone’nin ya da bir başka transferin henüz noktalanmadığını belirterek, görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Transferde bazı sıkıntılar olduğunu belirten Sezgin, "Bu bir alışveriş. Kulüp en uygun koşullarda oyuncu almak ister karşı tarafta kendilerine göre uygun koşullarla futbolcu satmak ister. Dolasıyla hem kulüp bazında, hem futbolcu bazında görüşmelerimiz sürüyor. Bizim istediğimiz koşullarda transferler olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Tomas Kazan’a gitti

Sezgin, Lincoln
ve Linderoth’un sakatlıkları nedeniyle Slaven maçı kadrosunda yer almadığını belirterek, "Linderoth dün (önceki) akşam antrenmanın sonlarına doğru ayağına darbe aldı. Tedbir amacıyla kadroya almadık. Bursa maçına kadar iyileştirilmesine çalışılıyor. Tomas’ın da sözleşmesini bugün (dün) resmen feshettik. Kendisi Rusya’nın Rubin Kazan takımıyla anlaştı. Katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve yeni kulübünde başarılar diliyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!