Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2001 02:02

kaçırmayın

Damat-Tween'de tüm ürünler etiketin yarı fiyatına. Yaz sona ererken, son bir kampanya daha.. Damat Tween Mağazaları İstanbul (Akmerkez, Galleria, Carousel, Beylikdüzü, Carrefour, Suadiye), Ankara Migros, Bursa Asmerkez, Antalya (Migros, Konyaaltı), İzmir (Kipa, Alsancak), Bodrum, İzmit, Elazığ ve Samsun'da.


uğrayın

Büyükada'nın tarihi iskelesinde bir kafe açıldı. Turing Kurumu'nun restore edilen yapıda açtığı kafe üç salon, iki geniş terastan oluşuyor. Dekorasyon gemi ve deniz temalı. Duvarlarda adanın tarihi resimleri, eski vapur tarifeleri, İngiliz Amirallik haritalarının adalar ölçümlerini gösteren 1800'lere ait baskıları var. Tel: 0216-382 83 04-05.


izleyin

Dünya Gençler 470 Sınıfı Yelken Şampiyonası, yarın başlıyor. 26 Ağustos-3 Eylül arasında yaklaşık 35 ülkeden sporcunun katılımıyla gerçekleşecek olan şampiyonanın sponsoru Lacoste. Şampiyonayı izlemek isteyen herkes İstanbul Fenerbahçe Yelken Kulübü'ne davetli.


tanışın

Kenan Doğulu'nun ‘‘Ex Aşkım’’ albümünü D&R mağazalarından alan ilk 300 kişi, bu albümün 27 Ağustos'ta China White'da yapılacak tanıtım partisine çift kişilik davetiye kazanacak ve Kenan Doğulu ile tanışma fırsatı elde edecek. Alpay'ın ‘‘Tango&Latin’’ albümünü D&R'lardan alan ilk 350 kişi ise 29 Ağustos'ta Maslak Park Orman'daki Tango&Latin Party'ye davetiye kazanacak.


katılın

Bugün İstanbul'da Harbiye Askeri Müze'de saat 14.00'de Tarih Vakfı ve Atlas Dergisi'nin bir toplantısı var. ‘‘Hasankeyf'e Sadakat’’ başlıklı toplantıda, Atlas Dergisi'nin video gösterisinin yanısıra, Melek Ulagay Taylan'ın yapımcılığını üstlendiği ‘‘Fırat'ın Derinliklerinde’’ adlı belgesel seyredilebilecek.


gezin

Tatil mevsimiyle birlikte sergiler büyük kentlerden tatil kentlerine taşındı. Bunlardan biri de Ayvalık Sarımsaklı'da. Buradaki Palm-Court Oteli'nde Eylül sonuna kadar İnci Eviner, Elvan Alpay, Ahmet Elhan, Zeynep Perinçek, Ergin İnan, Elif Çelebi, Jacques Le Guernec ve Emre Zeytinoğlu'nun eserleri sergileniyor.


alın

Yavaş yavaş da olsa (öyle ya, tatil bitmiş değil!) okul mevsimine hazırlanmak gerekiyor. Jansport, rahat sırt çantası için bir kampanya düzenledi. 15 Eylül'e kadar sürecek kampanyada, büyük boy bir sırt çantası alanlara özel yapım şık bir Jansport saati hediye ediyor. Çantalar ve saatler, Lee, Wrangler ve tanınmış spor mağazalarında.


deneyin

Bu özel cilt temizleme havlusu doğal ürünlerden oluşuyor; yüzde 86 polyester, yüzde 14 polyamid mikrolifler. En küçük deri porlarına bile girerek derinlemesine temizliyor. Claroderm Peeling havlusu, Türkiye'ye Almanya'dan ithal edildi.


görün

Reşat Nuri Güntekin'in öyküsünden Turgut Özakman'ın tiyatroya uyguladığı Sarıpınar 1914, bu hafta her akşam saat 21.15'te İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sergilenecek. Müzikal oyunda tiyatroculara Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Orkestrası ve CRR Senfoni Orkestrası eşlik edecek.


planlayın


Memleketin hali

Çekirdek Sanat 4. Çağdaş Sanat Sergisi, 31 Ağustos'a kadar 5 galeride sürüyor. Serginin başlığı: Ne olacak bu memleketin hali! 80'e yakın sanatçının yapıtları (seramik-heykel-enstalasyon-resim) şu anda 5 galeride izlenebiliyor:

Bilim-Sanat Galerisi ve Yurt ve Dünya Sanat Galerisi. Moda Caddesi No. 259 Kadıköy (Moda son durak) İstanbul.

Kaş Sanat Galerisi: Abidei Hürriyet Cad. No. 151 Şişli İstanbul.

Kare Sanat Galerisi. Atiye Sok. 12/2 Teşvikiye İstanbul.

Asmalımescit Sanat Galerisi. Sofyalı Sok. No. 5 Tünel Beyoğlu.

Macera filmleri

İş Sanat Kültür Merkezi'nde (İş Kuleleri Levent İstanbul) Avrupa sinemasından macera-gerilim başyapıtları gösteriliyor. Önümüzdeki hafta gösterilecek filmler şöyle:

Leon: 29 Ağustos, 13.00-15.00-17.15-19.30.

Seven-Yedi: 30 Ağustos, 13.00-16.15-19.30

Fargo: 31 Ağustos, 13.00-15.00-17.15-19.30

Tel: 212-316 15 77-316 15 60.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!