Bu Fener şanslı

Güncelleme Tarihi:

Bu Fener şanslı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2006 00:00

Bugünkü kupa maçında turu geçeceklerini iddia eden G.Saray 2. Başkanı, "F.Bahçe gerçekten çok şanslı. Niye mi, yaşanan bunca hatadan sonra ligin kalan maçlarında fazla hakem hatası olmaz da ondan" dedi.

DOBRA dobra konuşmasıyla ünlü Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy yine olay yaratacak açıklamalarda bulundu... Fenerbahçe’nin çok şanslı bir takım olduğunu söyleyen Gürsoy, cumartesi günü yapılacak Galatasaray kongresi konusunda da, "Başkanlık yarışı Özhan Canaydın ile Yiğit Şardan arasında geçer" tahmininde bulundu. Burhan Felek Spor Kompleksi’nde Galatasaray Kulübü için yaptırdığı havuzun inşaatını gezdikten sonra Hürriyet’e özel açıklamalarda bulunan Ergun Gürsoy, şunları söyledi:

Öldürücü hata olmaz

"Fenerbahçe gerçekten çok şanslı. Niye mi? Bunca yaşanan hatadan sonra ligin son haftalarında fazla hakem hatası olmaz da ondan. Öyle geçtiğimiz maçlardaki gibi öldürücü hakem hataları artık yaşanmaz.
Gerçi Fenerbahçeliler’in şu durumda bile şampiyonluktan keyif alacaklarını sanmıyorum. Fenerbahçe’nin bir diğer şansı, Galatasaray’ın Erciyes maçında mutlak penaltısı verilmedikten sonra galibiyet golünü atmasıdır. O gol olmasa çok farklı şeyler yaşanabilirdi.

Galatasaray aleyhinde konuşan Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu’nu ben muhatap almam. Çünkü dengim değil. 15 sene önce ben öyle konuşuyordum. Sazan gibi her şeye atlıyordum. Açık ve net söylüyorum; bazı yöneticiler sadece konuşur, başka bir şey yapamaz.

Futbolcularımız şartlandı


Futbolcularla konuştuğum kadarıyla, hepsi Fenerbahçe’yi kupadan elemek için şartlanmışlar. Bu işe bilenmişler. Gerçekten Fenerbahçe’nin işi çok zor. Yarınki (bugünkü) maçı iyi bir skorla kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum.

Bana göre kongremizde Özhan Canaydın ile Yiğit Şardan büyük çekişme yaşayacak. İkisi ilk iki sırayı alır. Onun dışından Alp Yalman ciddi bir adaydır ama seçilme şansının olduğunu düşünmüyorum. Tek listeyle kongre şansımız kalmadı. Ancak bundan sonraki seçimde olabilir. Çünkü herkes farklı bir yola çıktı. Her önüne gelen konuşuyor. Böyle durumlarda akıl veren çoktur ama icraat yapmak zordur. Çoğu kişi bunun farkında değil. Başkan olacak kişinin pazartesi günü 15 milyon dolar borç ödemesi lazım. Özhan Canaydın bana bu parayı bulacağını söyledi.

Galatasaray Osmanlı gibidir

Galatasaray Kulübü her türlü zorluğa dayanır. Galatasaray Osmanlı Devleti gibidir. Bu zamana kadar nasıl dayandıysa, yine dayanır. Kimse korkmasın, endişelenmesin.

Ünal Aysal bana göre Galatasaray’ın geleceğidir, geleceğini tayin edecektir. Yani, her şeyidir. Dolayısıyla onu küstürmeye kimsenin hakkı yoktur.

Kıran, koca karı getirdi

ERGUN Gürsoy, dünyaca ünlü futbolcular Zidane, Raul, Pires, Morientes ve Juninho’yu Galatasaray’a getirebileceğini iddia eden başkan adayı Turgay Kıran’ı hayalcilikle suçlayarak şöyle dedi: "O, çalıştığı müddetçe G.Saray’a, getire getire bir koca karı getirdi... 100’üncü yıl balosunda bir Fransız (Mireille Mathieu) getirip, ancak bir şarkı söylettirebildi. Turgay Kıran kulübe hiçbir şey kazandırmadı. Bu işler hayal. Bizim bütçemizi aşar. Bu futbolcuların bırakın dördünü, birine bile gücümüz yetmez."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!