Bu elle finale adını yazdı

Güncelleme Tarihi:

Bu elle finale adını yazdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2014 00:41

Yarı final mücadelesinde yaralı eliyle İsviçreli rakete şans tanımadı. Nadal, sezonun ilk grand slam turnuvasında Wawrinka ile şampiyonluk için kapışacak.

Haberin Devamı

AVUSTRALYA Açık Tenis Turnuvası’nda final gibi yarı final maçında Nadal, sürekli kanayan eline ragmen Federer’i yenerek şampiyonluk maçına çıkma hakkını elde etti. Sezonun ilk grand slam turnuvasında tek erkeklerde Nadal-Wawrinka finali yarın oynanacak.

NASIRI PATLADI

Bir numaralı seri başı İspanyol Rafael Nadal ile 6 numaralı seri başı İsviçreli Roger Federer’i karşı karşıya getiren yarı final maçında gülen isim, elindeki sakatlığa rağmen Nadal oldu.
Elindeki nasırı patladığı için sıkıntılar yaşayan İspanyol raket, Majeste lakaplı efsane Federer’i 7-6, 6-3 ve 6-3’lük setlerle 3-0 yenerek saf dışı bıraktı. Böylece Avustralya Açık’ta Roger Federer-Stanislas Wawrinka, yani iki İsviçrelinin finali gerçekleşmedi.

Kadınlarda italyan çift şampiyon oldu

Haberin Devamı

SEZONUN ilk “grand slam” tenis turnuvası Avustralya Açık’ta çift kadınlarda İtalyan Roberta Vinci ile Sara Erani şampiyon oldu. İkili, Rus Ekaterina Makarova ile Elena Vessina çiftini 2-1 yendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!