Bu çok ağır oldu

Güncelleme Tarihi:

Bu çok ağır oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2012 00:00

F.Bahçe Ülker’in hırs abidesi Mirsad Bandırma Kırmızı yenilgisini yorumladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe camiasından özür diliyorum. Fenerbahçe bu tür sonuçları hak etmiyor. Fenerbahçe’ye yazık oluyor.”

SPORDA bazı sonuçlar vardır ki, herkesi hayrete düşürür. Fenerbahçe Ülker’in de lig sonuncusu Bandırma Kırmızı’ya yenilmesi bunlardan biri oldu...

Ligde alınan bu şok yenilgi sonrası Mirsad Türkcan, “Fenerbahçe camiasından özür diliyorum. Fenerbahçe bu tür sonuçları hak etmiyor” dedikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü:
“Mücadele etmezsen kaybedersin. Bardırma Kırmızı yenilgisinin mazereti yok. İnanılacak gibi değil. Biz takımın büyükleri olarak (Ömer ve Kaya) artık taşın altına elimizi daha fazla koyacağız.

Sakatlıklar bizi çok etkiledi

Hem yabancılara hem de genç arkadaşlarımıza F.Bahçe’nin büyüklüğünü daha iyi anlatacağız. Bu formaya layık olmak için nasıl mücadele edilmesini hatırlatacağız. Fenerbahçe’ye yazık oluyor. Hayatımda aldığım en ağır yenilgi oldu. Bir de takım üzerindeki şanssızlıklar, yani sakatlıklar bizi çok etkiledi. İşi daha ciddi almamız gerekiyor. Ciddi almadığımızda ne olduğunu gördük.”

Haberin Devamı

Kalkmasını bilmek önemli

Şube sorumlusu Nedim Karakaş, koç Neven Spahija ile hiçbir oyuncunun sorunu olmadığını söylerken, “Öyle sanıyorum ki oyuncularımız salı günü Efes maçında sahadan galip gelerek kendilerinden bu sefer daha farklı bahsettireceklerdir. Şunu da unutmamak gerekir ki sakatlıklar yüzünden bir türlü istediğimiz takım olgusunu oluşturamadık.
Bunu Bandırma Kırmızı yenilgisinin bahesini olarak söylemiyorum. Çünkü bu yenilginin bahanesi olamaz. Önemli olan düştüğün yerden kalkmasını bilmek. Biz de bunu yapacağız” dedi. Bu arada koç Spahija’nın görevenin başında kaldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!