Bu bizim yılımız olacak

Güncelleme Tarihi:

Bu bizim yılımız olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2013 00:52

Son Şampiyon’un dev pivotu, “Rekabetin yüksek olduğu bir çok zorlu kulvarda mücadele edeceğiz ama şu iyi bilinsin ki, bu takım bu sezon, geçen yılki başarıların da üzerine çıkacak” dedi.

Haberin Devamı

POTADA geçen yıl mutlu sona ulaşan Galatasaray Liv Hospital yeni sezona da oldukça havalı giriyor... Öyle ki son şampiyonun Barcelona’dan transfer ettiği Nathan Jawai, “Bu sezon kesinlikle bizim yılımız olacak” diye iddialı konuşuyor.
Sarı kırmızılı takıma uyum sağladığı her halinden belli olan dev pilot, “Takım arkadaşlarım çok iyi, onlarla birlikte yapacak çok işimiz var. Sakatlık yaşamadığımız taktirde bu sezon hem Avrupa hem de Türkiye’de ses getireceğiz” ifadesini kullandı.

‘takıma çok çabuk uyum sağladım’

TÜRKİYE Ligi’nde Zeljko Obradovic’in F.Bahçesi ile kıyasıya bir yarışa gireceklerini vurgulayan Jawai, şunları anlattı... “G.Saray’a çok çabuk uyum sağladım. Euroleague’de işimiz kolay olmayacak, rekabetin yüksek olduğu zorlu kulvarlarda mücadele edeceğiz.
En beğendiğim Türk oyuncu Ersan İlyasova. Ersan çok yetenekli ve NBA’de güzel işlerin altına imza atıyor. Bizim takımda ise tüm arkadaşları beğeniyorum, aralarından bir tercih yapmam çok zor.
Galatasaraylı basketbolcular, yeni sezon öncesi sarı kırmızılı taraftarlara Hürriyet aracılığıyla mesaj yolladı...

Haberin Devamı

Bu bizim yılımız olacak

‘OBRADOVİC İYİ AMA BİZDE DE ATAMAN VAR’

GEÇEN sezon sakatlıklardan çok çeken sarı kırmızılı takımın sempatik yıldızı Henry Domercant ise şunları söyledi: “Geçen yıl şanssız bir sezon geçirdim. Bu sezon takımıma her şekilde yardım edip Euro-league’de mutlu sona ulaşmak istiyorum. En büyük hedef Final Four ve bunu başarabilecek güçteyiz. Türkiye Ligi’nde çok güçlü takımlar var... Obradovic Avrupa’da çok başarılı bir isim. Sırp koç, takımını çok iyi hazırlıyor ama biz de Avrupa’nın en iyi hocalarından biriyle çalışıyoruz... Ergin Ataman’la ve bu yıl çok daha başarılı olacağız.”

Gordon: Bu sezon iyi işler yapacağız

“EUROLEAGUE’de şansımız var. Takıma yeni oyuncular geldi ve bu sezon iyi işler çıkaracağız. Hem Avrupa hem de Türkiye’de. F.Bahçe’nin yeni bir oyuncusu ve koçu var ama Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde kendi oyunumuzu oynarsak maçı kazanacağımızı düşünüyorum.”

Sinan Güler

Haberin Devamı

Geçen yılki başarının üzerine koyacağız

“G:SARAY forması giymek heyecan verici... Geçen sene şampiyon olmuş ve Euroleague’de de beklentilerin yüksek olduğu bir takımız. Yoğun maç programı içinde diri kalmalıyız, bunu yapacak kapasitedeyiz. Geçen yılın üzerine koyarak taraftarlarımızın gurur duyacağı bir takım olacağız.”

Ender Arslan

Euroleague’de kalıcı olmak istiyoruz

“SEZONA yine şampiyonluk hedefiyle başlayacağız, özellikle Euroleague çok önemli bizim için, Avrupa’da kalıcı olmak istiyoruz. Geçen senenin iskeletini koruyup önemli takviyeler yaptık. Abdi İpekçi’de taraftarımızı desteğiyle Avrupa arenasında güzel işler yapacağız.”

Engin Atsür

F.Bahçe finali özel olacak

Haberin Devamı

“HEDEF yine şampiyonluk. Önümüzde kısa vadede Türkiye Kupası ile Cumhurbaşkanlığı Kupası var. İki takım da henüz hazır değil ama F.Bahçe ile oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası finali özel. Obradovic’li F.Bahçe’yi devireceğiz.”

‘Performansın kötü’ dediler ben de tatmin oldum!

Milli Takım’a alınmaması en çok eleştirilen oyunculardan Cenk Akyol’dan olay hakkında ilginç yorum...

SLOVENYA’da büyük hayal kırıklığı yaşatan Milli Takım’a çağırılmaması büyük tepki toplayan ve Gezi Gazisi olarak anılan Cenk Akyol, yaşananları gülerek şöyle özetledi: “Performansın kötü dediler, ben de tatmin oldum!”
Eurobasket 2013’ün Türkiye açısından kötü bir turnuva olduğunu söyleyen Cenk, “İlk maçta alınan Finlandiya yenilgisinin takımı olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Tanjevic’in oyuncu tercihleri hakkında yorum yapmak istemiyorum.

Haberin Devamı

‘OLUMSUZ TABLO ORTADA’

BENİ ve Kerem Tunçeri’yi almadılar. Kerem’i alamaz mıydı? Alabilirlerdi... Benim Slovenya’da olmamam konusunda; yıllarını bu işe vermiş bir teknik ekip var, bana saygı duymak düşer. Daha önce Tanjevic’in Milli Takımı’nın başarılı olduğu dönemler vardı. Ama bu yıl tablo yoruma gerek olmayacak şekilde ortada” dedi.

BAKMADAN GEÇME!