Bu ayakkabılar basketbol tarihine damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Bu ayakkabılar basketbol tarihine damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 11:06

Nike, 12 Soles ile basketbolun geçmişi, bugünü ve geleceğini tanımlayan bir siluet koleksiyonuyla oyun üzerindeki geniş kapsamlı etkisini kutluyor.

 Basketbol, belki de tüm diğer sporlardan daha fazla, sahanın ötesindeki popüler kültür üzerinde iz bırakan bir spor. Nike'ın Bruin ve Blazer ile 1972 yılında basketbola girmesinden bu yana markanın saha ayakkabıları atletler, sanatçılar, tasarımcılar, müzisyenler, kaykaycılar ve çok daha fazlasının hayal gücünü harekete geçirdi.
 
12 Soles ile Nike basketbolun geçmişi, bugünü ve geleceğini tanımlayan bir siluet koleksiyonuyla oyun üzerindeki geniş kapsamlı etkisini kutluyor.
 
Bu ayakkabıların bazıları amansız biçimde anlara bağlı. Diğerleri, bugünün parke kahramanlarını donatıyor ve yeni bir sokak stili ikonları kuşağını giydirirken, gelecek hafızalarda rol almaya hazırlanıyor.
 
Koleksiyon, Nike'ın basketbol mirasının birçok önemli anını temsil ediyor: Nike Air Force 1 (son tekrarları olan SF AF-1 ve AF-1 Upstep Warrior), Nike Air Max 2 Uptempo, Nike Uptempo, Nike Uptempo 97 ve Nike Air Foamposite Pro. Bunlara, Nike'ın yakın geçmişteki en etkili inovasyonlarından bazıları katılıyor: Nike Kobe XI Elite Low, Nike Zoom KD 9, Nike Kyrie 2 ve Air Jordan XXXI. Seçkiyi üç Jordan ikonu tamamlıyor: Air Jordan IX Retro, Air Jordan XI Retro ve Air Jordan XVI Retro.
 
Tüm tasarımlar arasındaki bağlantı, atletlerin ihtiyaçlarına devamlı odaklanarak yakalanmış olan, inkar edilemez bir spor DNA'sı ve kültürler arası bağ kurmaya yönelik esrarengiz bir kapasite.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!