Brezilya bize uzak değil

Güncelleme Tarihi:

Brezilya bize uzak değil
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2013 00:40

Ay yıldızlı ekibimizin yıldız futbolcusu Arda, Dünya Kupası’na gitme şansımız konusunda umutlu konuştu.

Haberin Devamı

MİLLİ takımın lider futbolcusu Arda Turan, kampın en neşeli ismi olarak dikkat çekiyor. Andorra maçı öncesi konuştuğumuz yıldız, “İspanya’da çok mutluyum. Burak Yılmaz konusunda her zaman olumlu konuştum. Ama nereye gideceği ve nerede oynayacağına kararı kendisi verir. Benim onunla ilgili transfer görüşü bildirmem, sarı kırmızılı taraftarlara antipatik gelir” dedi.

MACARLARDAN ÇOK ÜSTÜNÜZ

ATLETİCO Madridli lejyonerimiz, Andorra karşılaşmasının ardındansa Dünya Kupası şansımızla ilgili umut dolu açıklamalarda bulundu. Arda, “Bizim için önemli olan Macaristan maçını kazanmak. Kadro olarak rakibimizden çok üstünüz. Brezilya’daki 2014 Dünya Kupası finallerine gitmek ve ülkemiz insanını mutlu etmek istiyoruz. Türk Milli Takımı’nda gerçekten önemli isimler var. Dünyanın futbol vitrini olacak turnuvada Türkiye de olacaktır. Brezilya bize hiç uzak değil” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Artık ipler bizim elimizde

TÜRK Milli Takımı’nın gurbetçi oyuncusu Sercan Sararer, bundan sonra grupta kendi kaderlerini belirleyecek duruma geldiklerini ifade etti. Andorra maçından sonra konuşan Sercan, “Rakipleri kim olursa olsun küçümsemememiz gerekli. Şimdi amacımız Macaristan’ı da yenmek. Bundan sonra ipler bizim elimizde” dedi.
Sakatlığı nedeni ile forma giyemeyen Emre Belözoğlu’nun eksikliğini hissettiklerini de dile getiren Sercan, “Emre Ağabey’i arıyoruz” itirafında bulundu.

Macaristan biletleri bugün bitiyor

A Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde salı günü İstanbul’da Macaristan ile oynayacağı maçın biletlerinin “www.tff.org”daki satışı bugün sona erecek. F.Bahçe Şükrü Saraçoğlu gişelerinde başlayan bilet satışına ise, maç gününe kadar 10.00-17.00 saatleri arasında, karşılaşma günü de 20.30’a kadar devam edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!