Bozcaada Yarı Maratonu için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Bozcaada Yarı Maratonu için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 11:43

New Balance, Bozcaada Yarı Maratonu ve 10K Koşusu için, bu yıl 14 Mayıs’ta yine binlerce sporseverle buluşacak. Hareketten ilham alan New Balance, festival havasında yaşanan Bozcaada Koşusu ile baharın gelişini kutlayacak.

Haberin Devamı

‘Game Changer!’ mottosuyla 2016 yazına giren, hareket katalizatörü New Balance; Türkiye’de 6 yıl önce başladığı koşu organizasyonlarına hızla devam ediyor. 6 yılda dev bir festival havasına dönüşen ve baharın gelişinin müjdeleyicisi olan New Balance Bozcaada Yarı Maratonu ve 10K Koşusu, bu yıl 14 Mayıs’ta düzenlenecek. Sayıları binleri bulan profesyonel ve amatör sporcu, New Balance’dan aldığı ilhamla Bozcaada’nın doğayla bütünleşen atmosferinde koşacak.

New Balance Bozcaada Koşusu, yarı maraton ve 10 kilometre olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirilecek. Bahara gülümseyen Bozcaada, turizm sezonunu da New Balance Koşusu ile açacak. Aileleri ve arkadaşları ile koşuya katılmak için gelen binlerce kişi, kilometreleri aşıp, zorlu parkuru tamamlarken, meydanda kurulan New Balance logolu çardaklar altındaki dinlenme alanlarında aileler ve seyirciler, devam eden müzik aktivitesi ile eğlenceli bir gün geçirecek. Yaz sezonundan bile daha hareketli bir hafta sonu yaşayacak olan Bozcaada’da, 14 Mayıs Cumartesi günü koşuyu tamamlayıp, sonrasında adanın lezzetlerinin tadına bakmak da mümkün olabilecek. 
ADIM ADIM İŞBİRLİĞİYLE BOZCAADA KOŞUSU DAHA DA ANLAMLI!
New Balance, bu yıl ilk kez, ana sponsoru olduğu Adım Adım platformu ile Bozcaada’da işbirliği yapacak. Türkiye’yi 2007 yılında “yardımseverlik koşusu” kavramıyla tanıştıran Adım Adım platformuyla yapılan işbirliği kapsamında; dijital kaynak yaratma platformu olan ipk.adimadim.org ilk kez İstanbul Maratonu ve Runatolia dışındaki bir yarış için kullanıma açılacak. Bozcaada’da koşacak sporseverler platformu kullanarak; sivil toplum kuruluşlarının projeleri arasından, kendilerini heyecanlandıran ve destek vermek için adına koşmak istedikleri projeyi seçebilecek, amaçlarını açıklayan bir kampanya yaratabilecek. Platformda; gönüllüler, kampanyaları adına seçtikleri dernek veya vakıflara yapılan bağışların miktarını ve sayısını anlık olarak takip edebilecek. Adım Adım platformu sayesinde, Bozcaada’dan STK’lara büyük bir destek toplanması planlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!