Böylesi Türk sporunda ilk kez oldu

Güncelleme Tarihi:

Böylesi Türk sporunda ilk kez oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2012 11:15

Boks Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç'in belirlemiş olduğu oy kullanacaklar listesine illerdeki kulüplerden 51 dilekçe ile itiraz geldi.

Boks Federasyonu Başkanlığı, Türk spor tarihinde bir ilke imza attı. Oy kullanma hakkı olan kulüplere oy hakları verilmezken, oy hakkı olmayan kulüplere ise Boks federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç hakkı oy hakkı verildiği iddia edildi. İllerdeki kulüpler haklarını geri alabilmek için 51 dilekceyle itirazda bulundukları öğrenildi.

İllerde Boks Federasyonunun faliyetlerine katılan ve Olağan Genel Kurulda oy kullanacak isim listelerini gönderen kulüplere, oy hakkı verilmemesi nedeniyle kulüplerin itiraz ettiği belirtildi. Boks Federasyonu Başkanlığının kendi ana stetüsüne uymaması nedeniyle, yapılan itirazlar federasyon tarafından değerlendirilecek ve delegelere bilgi verilecek. Federasyonun bu itirazları reddetmesi halinde ise delegeler, tahkim kuruluna iki gün içerisinde  itiraz edecekler. Oy hakkı olan kulüplere oy hakkı verilmemesi halinde ise kulüplerin, Olağan Genel Kurulu tarihinin kasım ayının ilk haftasına çekilmesi yönünde Spor Bakanlığına ve Spor Genel Müdürlüğüne itirazda bulunacaklar...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!