Böyle gitmez

Güncelleme Tarihi:

Böyle gitmez
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2002 02:08

Ali Sami Yen'de gelen bol gollü skorların gizlediği G.Saray'ın futbol fukaralığı dün gece de devam etti. Kimse bu takıma, tarihin getirdiği FIFA sıralamalarından ötürü laf edemez. Ama, haftalardır oynanan kişiliksiz futbolu da görmemezlikten gelemez.

Nedir G.Saray'ın sorunu? Seçim ve geçim derdine düşmüş bir yönetimin, futbolcuların sorunlarına uzak kaldığı, Florya'nın boşta kalmış yabancı futbolculara ziyaret imkanı sağlayan turistik tesis boyutlarına getirdildiğini söyledik. G.Saray kimliğini kaybediyor.

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Liverpool ve Barcelona ile oynayacak takıma Türkiye Ligi'nde bu futboluyla yerini koruyacak mı, şüphesiyle bakanları büyük korkular bekliyor. Kiminin ‘‘sihirli’’ bizde, kiminin ‘‘Siirtli’’ herkeste dediği Sergen'in sakatlanması mutlaka birilerini mutlu etti. Ama Bülent Akın'ın sakatlanmasına G.Saray tribünlerinin verdiği sesi, çok kalın ve kaba buldum. Erman Toroğlu'na koro halinde yapılan tezahüratlarda sesin rengi yine kirliydi.

USTALAR YOK

Hasan Şaş
geçen hafta, Sergen dün gece sakatlandı. Batista geçen haftalara oranla durgun, Ayhan yorgundu. Ümit Karan çok uçan ama sokmayan bir arı gibiydi.

Maçın kader anı, Malatya'nın yediği gole kadar düşünmediği hücum ataklarının sonunda geldi. Kaptırılan topta Bülent orta sahada, Ergün hücumda sağda ve Murat Sözkesen de gol noktasındaydı. Malatyaspor'un yediği gol sonrasında yaptığı ataklarda beraberliği yakalaması işten bile değildi.

Hakemler ilk sarı kartı gösterirken biraz daha dikkatli olmaları ve teraziyi iyi tartmaları konusunda dün gece bir örneği daha yaşadılar. Mert Korkmaz'a gösterilen ilk sarı kart biraz ağırdı.

Sonuç olarak bu futbolla zor gider. G.Saray, kimliğine dönmek için G.Saray gibi oynamak için Şampiyonlar Ligi'ni, 20 Şubat'ı bekliyorsa unutmaması lazım, öncesinde F.Bahçe maçı var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!