Böyle giderse Beşiktaş’a benzeyeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Böyle giderse Beşiktaş’a benzeyeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2010 00:00

Mükerrem Taşçıoğlu, G.Saray Yönetimi’nin kulübe 2 yılda 1105 yeni üye almasını eleştirerek, “Beşiktaş bunu yaptı ve sonuçlarını gördü” dedi.

Haberin Devamı

G.SARAY Kulübü’nün Olağan Divan Kurulu toplantısı dün Galatasaray Lisesi’nde yapıldı. Üyeler, bir önceki yıl 522 ve geçtiğimiz yıl 583 yeni üye alımını eleştirerek, bunu seçim yatırımı olarak değerlendirdiler.
Silah çekilir
Mükerrem Taşçıoğlu, toplu üyeliğin çok sakıncalı olduğunu belirterek, “Yakında amigolar da oy kullanma hakkını elde ederse şaşırmayın. Maçlarda bağırmasından büyük zevk duyduğum tribündeki arkadaşlarımızın kulübe üye olmalarını istemem. Çünkü Galatasaray’ın bir seviyesi var. Böyle bir şey olursa kongrelerimizde kavgalar olur ve silahlar çekilir. Birileri çıkıyor ve paralarını yatırdığı insanları üye yapıyor. Bu deliği tıkamak lazım. Son iki yılda 1105 üye kaydı yapıldı. Beşiktaş da bunu yaptı ve sonuçlarını gördü” dedi.
Polat konuşmadı
Söz alan diğer üyeler de Adnan Polat ve yönetiminin 2 yıldır yaptığı toplu üyelikleri eleştirdiler. Toplantıda hazır bulunan yönetim kurulu ise konularla veya eleştirilerle ilgili söz almadı. Başkan Polat’ın, gelecek ay olağan mali genel kurul öncesinde yapılacak toplantıda, kulübün genel durumuyla ilgili geniş açıklamalar yapacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!