Bosna’da kaleyi Rüştü koruyacak

Güncelleme Tarihi:

Bosna’da kaleyi Rüştü koruyacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2007 00:00

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2 Haziran’daki Bosna Hersek maçı öncesi kaledeki tercihini yaptı. Zorlu karşılaşmada ay yıldızlı ekibin kalesini tecrübeli Rüştü Reçber koruyacak.

F.Bahçe Teknik Direktörü Arthur Zico’nun "3. kalecim" dediği Rüştü’ye olan güvenini geçtiğimiz pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında dile getiren Terim, kaleci antrenörü Eser Özaltındere’den aday kadrodaki 3 kaleciyle ilgili rapor istedi.

Üç kaleciye de kefil olduğunu söyleyen Özaltındere, "Serdar ve Hakan’ın form düzeyleri üst seviyede. Ancak Rüştü, tecrübesiyle bir adım önde. Maç gününe kadar sakatlık geçirmezse forma giyebilir" diye konuştu.

Tümer kadrodan çıkarıldı

Sakatlığının tamamen geçtiğini belirten Rüştü, "Fatih hocam şans verirse, başarılı olacağıma inanıyorum. Karar hocamın" derken Fatih Terim, "Kim hazırsa formayı o giyer. Rüştü şu anda çok hırslı. Böyle devam ederse, kalemizi ona emanet ederiz" yorumunu yaptı. Öte yandan sakatlıkları bulunan ve dün yapılan son konrollerinde oynayacak durumda olmadıkları kesinleşen Emre Belözoğlu ile Tümer Metin, Milli Takım aday kadrosundan çıkartıldı. Ay yıldızlılar bugünkü sabah idmanından sonra saat 14.00’te Saraybosna’ya gidecek. İsmail ER
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!