Boluspor-Malatyaspor maçı için nefesler tutuldu! Maç saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Boluspor-Malatyaspor maçı için nefesler tutuldu Maç saat kaçta oynanacak Hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 12:48

Boluspor, sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Peki maç nerede oynanacak? Saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılar haberimizde...

Haberin Devamı

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, sahasında oynayacağı Malatyaspor  maçı hazırlıklarına başladı. Ligde 20 puanla 16. sırada yer alan Boluspor, ligin 17'inci haftasında kendi sahasında Cumartesi günü saat 13.30'da Malatyaspor ile karşılaşacak.

Peki Boluspor-Malatyaspor maçı saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Boluspor-Malatyaspor mücadelesi 26 Aralık Cumartesi günü saat 13:30’da oynanacak. Mücadele TRT Spor’da naklen yayınlanacak.

Boluspor-Malatyaspor maçı için nefesler tutuldu Maç saat kaçta oynanacak Hangi kanalda yayınlanacak

YEPYENİ BİR MALATYASPOR İZLETTİRECEĞİZ

PTT 1.Lig takımı Yeni Malatyaspor, Bursaspor maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör İrfan Buz’un yer almadığı antrenmanın öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Kulüp Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin ikinci yarısında yepyeni bir Yeni Malatyaspor izleteceklerini söyledi.

Haberin Devamı


"DEVRE ARASI TAKIMA MUTLAKA TAKVİYELER OLACAK"

Kulüp Sportif Direktörü Ali Ravcı son olarak ara transfer çalışmalarıyla ilgili konuştu. Ravcı, şunları söyledi:

"Transfer çalışmalarımızı sürüyor. Teknik direktörümüz ile sürekli istişare içindeyiz. Devre arası takıma mutlaka takviyeler olacak. Özellikle devre arası transferler zordur. İhtiyacımız olan bölgelere mutlaka transfer yapılacak. Ben transferden önce takımda her oyuncunun mutlaka alternatifi olmasını gerektiğini düşünüyorum. Bizim için rekabet önemlidir. Rekabet beraberinde başarıyı da getirir."

Karaçayır Mahallesi'nde bulunan kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesinde teknik direktör Cüneyt Karakuş oyuncularla kısa bir görüşme yaparak, son haftayı iyi değerlendirmelerini istedi.

Konuşmanın ardından kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Karakuş ve yardımcı antrenörler gözetiminde antrenmana başladı. Isınma koşusundan sonra takım, 5+2 top kapma oyunu ile taktik ve teknik ağırlıklı çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, sakatlığı bulunan Tevfik Köse katılmadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!