Boluspor kurban kesti

Güncelleme Tarihi:

Boluspor kurban kesti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 11:36

Son 4 haftadır galip gelemeyen Bolusaspor'un Teknik Direktörü Serhat Güller, şanssızlığa son vermek için idman sahasında kurban kestirdi.

Diyarbakırspor, İstanbulspor, Samsunspor ve son olarak Kayseri Erciyesspor maçlarından beraberlikle ayrılarak 3 puana hasret kalan Boluspor’da teknik direktör Serhat Güller, şanssızlığın sona ermesi için idman sahasında kurban kestirdi.

Futbolcular kesilen kurbanın kanını alınlarına sürerek antrenmana çıkarken, artık şanssızlıklara son vermek istediklerini belirten teknik direktör Serhat Güller, her maçta iyi bir performans sergilediklerini ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını dile getirerek, “Zor gol atıp kolay gol yiyoruz. Buna dur demek lazım. Bunun içinde oyuncularıma defans ağırlıklı çalışmalar yaptırıyorum. Bu hafta Kocaelispor maçını kazanıp özlediğimiz galibiyeti alarak artık şanssızlıklara son vermek istiyoruz” dedi.

Dört haftadır galibiyet yüzü görmediklerini hatırlatan Fikret, “Her maçta öne geçtiğimiz halde talihsiz bir şekilde goller yiyoruz. Kocaelispor karşılaşmasını kazanarak şeytanın bacağını kırmak istiyoruz” dedi.
Deplasmanda oynanacak Kocaelispor karşılaşmasının zorlu geçeceğini söyleyen Aytek ise, ligin son dört haftasında alınan beraberliklere son vermenin zamanının geldiğini belirtti. İbrahim Parlayan ise galip gelmeyi özlediklerini belirterek şunları söyledi:
“Son haftalarda üzerimizde şanssızlık var. İlk golü yememize rağmen, öne geçiyoruz ama galip gelemiyoruz. 4 haftada 4 beraberlik. Galibiyet istiyoruz, özledik.”
Futbol Şube Sorumlusu Osman Gürsoy da son haftalarda her maçtan bir puanla ayrıldıklarına dikkat çekerek, “Beraberlik serisine Kocaelispor karşılaşması ile son vermek istiyoruz. Boluspor bir patlama yapacak. Umarım bu Kocaelispor maçı ile başlar” diye konuştu.

my(mç) ai FOTOĞRAF
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!