'Boluspor her maçı kazanabilir'

Güncelleme Tarihi:

Boluspor her maçı kazanabilir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2013 18:54

Boluspor Teknik Direktörü Beykoz: "Boluspor, güçlü ve oynadığı her karşılaşmayı kazanacak kapasiteye sahip bir takım"

Haberin Devamı

PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un teknik direktörü Ali Beykoz, takımının her maçı kazanacak kapasite olduğunu söyledi.

Beykoz, kulübün tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu sahalarında yapacakları Adanaspor karşılaşmasından mutlaka 3 puan almak istediklerini, bunun için taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu anlattı.

Ligde kolay takım bulunmadığını kaydeden Beykoz "Ligdeki her takım diğerini yenebilecek güçte. Oynanan karşılaşmaların sonucundaki sıralamada yaşanan değişiklikler bunun bir göstergesi. Maç kaybeden takım alt sıralara inerken, kazanan takımlar ise kendini üst sıralarda buluyor. Bu yüzden oynanan her maç zorlu geçiyor. 'Kolay maç' diye bir şey yok" şeklinde konuştu.

Geçen haftalarda kaybettikleri puanlara da dikkati çeken Beykoz, "Birtakım talihsizlikler nedeniyle geçtiğimiz 3 maçta 5 puan kaybımız oldu. Bu kayıpları yaşamasaydık, şu an ligin üst sıralarında olacaktık. Boluspor güçlü ve oynadığı her karşılaşmayı kazanacak kapasiteye sahip bir takım. Kazanmak için sahada üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren oyunculardan oluşan bir takım. Bu takım sezon sonunda hedefine ulaşacaktır" ifadesini kullandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!