Bölmeye uğraşmayın

Güncelleme Tarihi:

Bölmeye uğraşmayın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2014 01:26

Bazı sıkıntılarının olduğunu belirten Bekir, “Ama biz her zorluğun üstesinden gelmiş bir takımız. Kimse bizi kendi içimizde bölmeye çalışmasın” dedi. Webo da bu ailenin parçası olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Haberin Devamı

İSTANBUL Metro City Alışveriş Merkezi’ndeki Fenerium mağazasında taraftarlara forma imzalayan Fenerbahçeli futbolcular Bekir İrtegün ile Webo yoğun ilgi gördü. Taraftarlar, ikiliye forma imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdu.
Burada soruları yanıtlayan Bekir İrtegün, Ersun Yanal’ın istifası sonrası ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Bekir konuyla ilgili şunları söyledi:

BÜTÜNLEŞİP BAŞ KOYARIZ

”ŞU an bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Sezon başlangıcına çok uzun zaman olmasa da belli bir zamanımız var. Ancak bizim takımın öyle bir özelliği var ki sıkıntılarda birbirimize kenetlenmeyi çok çok iyi beceren bir camiayız, futbolcu ekibiyiz. Yani her türlü zorluğun üstesinden bu zamana kadar geldik, bundan sonra da geleceğimizi düşünüyorum. Lige çok iyi bir şekilde hazır olacağız.
Özellikle bazı kesimlerden tek ricam, lütfen kendi içimizde bizi bölmeye çalışmasınlar. Zaten başaramazlar. En azından çalışmasınlar çünkü bizim en büyük özelliğimiz bütünleşip, yola baş koymak.”

REKLAMSIZ DESTEK ANLAMLI

Haberin Devamı

FORMA imzasında taraftarlarla bol bol fotoğraf da çektiren futbolculardan Webo da, “Taraftarımızla olmaktan dolayı çok büyük gurur duyuyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve o ailenin parçalarıyla olmak bizi mutlu ediyor. Formamıza da reklam olmayan bir yılda bize gösterdikleri destek çok büyük.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!