Bollukla gitti, yoklukla döndü

Güncelleme Tarihi:

Bollukla gitti, yoklukla döndü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2016 21:07

Jose Sosa’nın kampı terk etmesiyle 10 numarada sıkıntı yaşayan siyah beyazlılar 8 Temmuz’da Avusturya’ya 4 stoperle gitti. Alexis’in, Alaves’e transfer olması; Milosevic’in de İsveç Olimpik Milli Takımı’na gitmesi ile bu sayı ikiye indi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYON Beşiktaş, sezon hazırlıklarına sancılı başladı...

2016 - 2017 sezonu hazırlıklarına 8 Temmuz’da İstanbul’da start veren Beşiktaş, 20 Temmuz’da gittiği Avusturya kampını tamamlayıp Türkiye’ye döndü. Kamp süresince 4 hazırlık maçı planlayan Beşiktaş hem iptal olan Ufa maçı, hem de hava muhalafeti sebebiyle yarıda kalan Hoffenheim mücadelesi yüzünden kamp boyunca toplam 2.5 maç oynayabildi. Mario Gomez‘in gelmeyeceğini açıklamasıyla Alman yıldızın alternatifini bulamayan Beşiktaş’ta Milan ile anlaştığı öne sürülen Sosa, kamptaki tavırları nedeniyle İstanbul’a gönderildi...

FABRI STOPER OLDU!

ARJANTİNLİ’nin yerine Oğuzhan’ı düşünen teknik direktör Şenol Güneş’in “Lig ve Avrupa’ya hazır değiliz” cümlesi de siyah beyazlı yönetime net bir mesajdı... Marcelo-Rhodolfo- Alexis ve Milosevic’le başlayan kamp Alexis’in İsveç Olimpik Milli Takımı’na gitmesi, Alexis’in de İspanya’ya transfer olmasıyla 2 stoperle tamamlandı. Öyleki Güneş bazı antrenmanlarda Fabricio’yu takımı tamamlamak için stoperde ve orta sahada oynatmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

SOSA  ADIM ADIM MİLAN’A

BEŞİKTAŞ’ın sorunlu futbolcusu Jose Sosa adım adım Milan’a gidiyor... Milan CEO’su Adriano Galliani’nin Ibiza’da siyah beyazlıların kadro dışı bıraktığı  Jose Sosa ile görüştüğü ve transfer şartlarını ilettiği öne sürüldü.Sky Sports’a yer alan habere göre; Beşiktaş’tan ayrılmayı kafasına koyan Sosa, Adriano Galliani ile transfer ile ilgili gelişmelerini görüştü. Arjantinli’nin Milan’da oynamak istediği ancak İtalyan kulübün finansal açıdan problemleri olması nedeniyle Beşiktaş’a en fazla 5 milyon Euro bonservis verebileceği öğrenildi. 

8 MiLYON iSTENiYOR

Milan’ın halihazırda Çinli yatırımcı Fininvest grubuyla görüştüğü ve bu nedenle bu transfer döneminde daha fazla para ödeyemeyeceği belirtildi. Siyah beyazlıların Sosa için belirlediği bonservis fiyatının ise 8 milyon Euro olduğu biliniyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!