Bobo'dan sevgiler

Güncelleme Tarihi:

Bobodan sevgiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2007 00:00

Beşiktaş, Konya’yı zorlanmadan yıktı, 3 yıllık şanssızlığına samba ile son verdi. Sağlam maçtan başı dik ayrıldı, F.Bahçe gibi kazaya uğramadı. Zürih maçı öncesi moral kazandı.

LİGE 3 puanla başlamaya hasret kalan Beşiktaş, dün akşam Konyaspor önünde savaştı, kazanmak için her şeyini ortaya koydu ve sonunda 3 yıllık şanssızlığını sona erdirdi...

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi’ni de düşünerek kadroyu ekonomik kullandı. Sağlam, Delgado, Ali Tandoğan ve Cisse’yi ikinci yarıda oyuna soktu. Bobo yine şov yaptı, Ricardinho ilk kez istekliydi.

Defansın yükünü çeken İbrahim Toraman, Gökhan Zan’ın gelmesi ile rahatladı. Tello, İbrahim Üzülmez’i arattı. Beşiktaş’ta ataklar hep sol kanattan gelişti. Serdar Özkan ve Kurtuluş yürekli savaşçılardı.

Bobo yine sahnede

Tribünde başkan Yıldırım Demirören, eşi Revna ve bazı yöneticiler her zaman destek verdikleri Ertuğrul Sağlam ve ekibinin arkasında olduklarını tribünde gösterirken, 10’uncu dakikada ceza alanına giren Ricardinho, Mustafa Er’i sol ayağı ile çalımladı ve plaseyi yaptı. Kaleci Özden uçarak tehlikeyi önledi.. Rakibin presinde yıkılmayan, koşmadık yer bırakmayan siyah beyazlılar gol için 24’üncü dakikada sinyal verdi. Ricardinho, orta alanda İbrahim Akın’a çalımla nefis pas attı. Bu oyuncu ceza alanına koşarken topu Serdar Özkan’ın önüne yuvarladı. Özkan sağına soluna bakarak ilerledi ve ceza alanı içerisine yaptığı ortayı Konya defansı seyretti. Nobre kafa vurdu. Özden mükemmel bir refleksle uçarak kornere bıraktı. Beşiktaş yıpratıyor, rakibini de ceza alanında sindiriyordu. 37’nci dakikada Serdar Kurtuluş sağ kanattan nefis orta yaptı. Bobo affetmedi: 1-0. Sahada koşmadık yer bırakmayan İbrahim Akın, 58’inci dakikada ceza alanı dışından öyle vurdu ki, Özden’in koruduğu kalenin sağ direğinden ses geldi.

Disiplinden kopmayan Beşiktaş’ta 60’ıncı dakikada Nobre’nin pası ile buluşan Serdar Kurtuluş’un sert şutunu Özden kapaklanarak kontrol etti. 68’inci dakikada Veysel’in pası ile başlayan atakta El Saka’nın ortasını takip eden Murat Hacıoğlu’ndan önce kaleci Hakan topu tokatlayarak kornere bıraktı. Karşılaşma siyah beyazlıların 1-0’lık üstünlüğüyle noktalandı.

NAZAR  DEĞDİ

BOBO, Beşiktaş forma altındaki gollerine Konyaspor maçında da devam etti. Siyah beyazlıların, Fenerbahçe ile oynadığı Süper Kupa ve Moldova’nın Sheriff takımıyla deplasmanda yaptığı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında toplam 3 gole imza atan Bobo, dün gece de boş geçmedi. Ancak sakatlanan Brezilyalı sakatlandı ve sahayı terk etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!