Bobo Fransa yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Bobo Fransa yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2008 00:00

CSKA, Kazan, Shakhtar, Stuttgart, S.Etienne’in peşinde olduğu Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızının Marsilya ile anlaştığı belirtildi.

Fransız gazeteleri, Beşiktaş’ın Marsilya’nın Bobo için 8 milyon Euro’luk teklifine "evet" dediğini yazdı.

BEŞİKTAŞ’ın Brezilyalı yıldızı Bobo, siyah beyazlı takımdan ayrılma hazırlığında. Fransız ve Rus kulüplerinin kıskacındaki Brezilyalı futbolcunun Avrupa teklifine daha sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş’la yollarını artık tamamen ayırmak üzere olan ve Rusya’nın CSKA Moskova, Rubin Kazan, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk, Almanya’nın Stuttgart, Fransa’nın Saint Etienne kulüplerinin de peşinde olduğu Bobo’nun Marsilya’ya göz kırptığı belirtildi.

Aylardır Fransız kulüpleri tarafından izlenen Brezilyalı futbolcunun, Galatasaray’ın eski teknik direktörü Erik Gerets’in çalıştırdığı Marsilya ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtildi. Marsilya’daki yerel gazeteler ile Fransız kulübünün taraftar siteleri Bobo’nun Marsilya ile anlaşmak üzere olduğunu iddia etti.

Beşiktaş’la anlaştılar

Marsilya’nın Beşiktaş’la 8 milyon Euro civarında bir tutara anlaştığı iddia edilirken, Bobo’nun tek sıkıntısının, Marsilya’nın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılıp katılamayacağının henüz belli olmaması olduğu ifade edildi. Bobo’nun eşi de dün Fransa’nın başkenti Paris’e uçtu ve oradan da Marsilya’ya doğru hareket etti. Öte yandan Bobo’nun son olarak Fenerbahçe’nin gündemine girdiği iddiaları da ortaya atıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!