Blatter desteği

Güncelleme Tarihi:

Blatter desteği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2008 01:35

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, "Sepp Blatter, İsviçre maçının ikinci yarısındaki futbolumuzu çok beğendiğini söyledi. Kendilerini puansız gönderdikten sonra gelip bizim maçımızı izlemesi çok hoş bir davranış" dedi.

A Milli Futbol Takımımız’ın çeyrek final mücadelesi verdiği Çek Cumhuriyeti maçının önemli konukları vardı. FIFA Başkanı Sepp Blatter ile UEFA Başkanı Michel Platini, bu önemli karşılaşmayı tribünden izlerken UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, "Sayın Blatter bizim milli takımı destekliyor" dedi.

Karşılaşma öncesi Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun FIFA’nın İsviçreli başkanı Sepp Blatter ve UEFA Başkanı Michel Platini ile bir süre sohbet ettiğini ifade eden Şenes Erzik, "Sayın bakanımız Platini’yi daha önce tanıyordu. Kendisi ülkemize geldiğinde konuşmuşlardı. Blatter’le tanışmıyorlardı.

Blatter, bağımsız statü konusunda bakanımıza teşekkür etti. Sayın bakanımız, meclis tatile girmeden özerklik statüsünü çıkarmaya çalışacaklarını söyledi ve çalışmalar hakkında bilgi" diyerek görüşmenin Başesgioğlu-Blatter görüşmesinin içeriğini anlattı.

Sepp Blatter’in vatandaşı olduğu İsviçre yerine Türkiye’nin maçını izlemesinin hoş bir durum olduğunu ifade eden Şenes Erzik sözlerini şöyle sürdürdü: "Kendisi bizi destekliyor. İsviçre maçını birlikte izlemiştik.

Çok hoş bir duygu

A Milli Takımımızın özellikle karşılaşmanın ikinci yarısındaki futbolunu çok beğendiğini ifade etti. Kendilerini puansız gönderdikten sonra gelip bizim maçımızı izlemesi çok hoş bir davranış. Sayın Blatter çok hoş bir sürpriz yaptı. Kendilerine verdikleri bu destek nedeniyle teşekkür ediyoruz."

Şenes Erzik, UEFA Başkanı Michel Platini’nin de Türk futbolundan övgüyle söz ettiğini ve ay yıldızlı ekibimizin maçlarını dikkatle izlediğini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!