Blackburn Rovers küme düştü

Güncelleme Tarihi:

Blackburn Rovers küme düştü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2012 09:56

Premier Lig'de Wolves'un ardından ardından küme düşen ikinci takım Blackburn Rovers oldu. Mavi-beyazlılar, 10 yıl sonra Championship'e döndü.

Haberin Devamı

Premier Lig'in 37. haftasında Blackburn Rovers, konuk ettiği Wigan'a 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla ev sahibinin, bitime bir hafta kala ligden düşmesi kesinleşti.

BLACKBURN PREMIER LİG'E VEDA ETTİ / FOTO GALERİ

Ewood Park'da oynanan karşılaşmayı Antorin Alcaraz'ın 87. dakikada attığı golle kazanan Wigan, matematiksel olarak kümede kalmayı garantiledi.

Blackburn Rovers, 1994-1995 sezonunda Kenny Dalglish yönetiminde Premier Lig Şampiyonu olmuştu.

Sahada tavuk var

Maçın 7. dakikasında sahaya üzerinde Blackburn bayrağı asılı olan bir tavuk atıldı. Yaklaşık 3 dakika Wigan ceza sahası içinde dolaşan tavuk, Yakubu ve Al Habsi tarafından yakalanarak saha dışına götürüldü.

Tavuğun sahaya atılması, Blackburn Roverslı oyuncuların Venky’s marka kızarmış tavuk reklamında oynamasına bir ironi olarak algılandı.

Haberin Devamı

Anfield Cat kadar ünlü olabilir

Şubat ayında Liverpool ve Tottenham arasında oynanan lig maçında sahaya giren bir kedi, İngiltere'de oldukça popüler olmuştu. Kedi için Twitter'da "AnfieldCat" adıyla kullanıcı açıldı ve hesabı takip edenlerin sayısı 70 bine ulaştı.

Benzer bir durumun Blackburn tavuğunun da başına gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!