Bjk notlar

Güncelleme Tarihi:

Bjk notlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2005 01:29

Rasim Kara’dan davet

AZERBAYCAN
Birinci Ligi’nden Hazar Lankaran takımını çalıştıran teknik direktör Rasim Kara, bu ülkede çok mutlu olduğunu belirterek, Türk meslekdaşlarını da Azerbaycan’a davet etti. Kara, ‘Türkiye’de oynayabilecek düzeyde çok sayıda genç oyuncu var’ dedi.

Demirören yatağa düştü

BEŞİKTAŞ
Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören belindeki ağrılar nedeniyle yatağa düştü. Özel doktorunun tavsiyesi üzerine evinde bir hafta süre ile dinlenecek olan Yıldırım Demirören, kulüp işlerini evinden takip edecek.

Kale Murat Şahin’in

BEŞİKTAŞ
’ta teknik heyet, Malmö maçında kaleyi bu sefer Murat’a teslim edecek. Vitesse karşısında Cordoba’nın başarılı kurtarışları siyah beyazlıları memnun ederken, Del Bosque bugünkü maçta da Murat’ın performansına bakacak.

Juanfran’a gözaltı!

YÖNETİMİN
gönderme kararı aldığı Juanfran’ı , İspanya’nın Atletico Madrid, Espanyol ve Real Sociedadlı yöneticileri, bugünkü Malmö maçında izleyecek.

Ozan G.Antepspor’da

G.ANTEP,
Beşiktaş’ın 19 yaşındaki genç milli savunma oyuncusu Ozan’la 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Genç futbolcu çok mutlu olduğunu, kısa sürede kendisini ispatlayarak takımda yer alacağına inandığını söyledi. Yönetici Ali Sezgin ise geleceğe yönelik transferler yaptıklarını açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!