"Bizim için kazanmak çok önemliydi"

Güncelleme Tarihi:

Bizim için kazanmak çok önemliydi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2013 10:02

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 4-2 yenen Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Özdilek, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, takım olarak iyi mücadele ederek, karşılaşmadan galip ayrılmasını bildiklerini ifade etti. Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle iyi bir avantaj elde ettiklerini belirten Özdilek, “Oyuncularım iyi mücadele etti. Sahaya 7 oyuncumuzdan yoksun çıktık. Bizim için kazanmak çok önemliydi ve kazandığımız için mutluyuz” dedi. Özdilek, galibiyetin takıma ciddi anlamda bir güven duygusu aşıladığını dile getirerek, ligde cumartesi günü oynayacakları maçı da kazanıp yollarına aynı şekilde devam etmek istediklerini belirtti.

Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak ise oyunun başında çok erken 2 gol yediklerini, karşılaşmanın sonunda bazı oyuncularından çok ciddi mesajlar aldıklarını ifade etti. Maçın ikinci yarısında oyunda tutunmaya çalıştıklarını ama çabalarının skoru lehlerine çevirmeye yetmediğini kaydeden Bulak, “Antalyaspor'u etkili oyunundan dolayı tebrik ediyorum. Ligde ve kupada kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!