Bize Dentinho'yu getir Carlos

Güncelleme Tarihi:

Bize Dentinhoyu getir Carlos
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2009 00:00

Yıldız futbolcu, ülkesinde Juventus ve Inter’in de istediği 21 yaşındaki golcüyü ikna etmeye çalışırken, alternatif isim ise sol bek Gustavo Nery.

Haberin Devamı

F.BAHÇE’de Roberto Carlos devri kapanırken, gidişin arkasındaki perde de aralandı. Sarı lacivertli yönetimin, sözleşmesi devam ettiği halde Corinthians kulübüne giden yıldız futbolcuya sağladığı kolaylığın arkasında bu kulüpte forma giyen Dentinho veya Gustavo Nery’nin transferinde zorluk çıkartılmaması konusunda söz alındığı öğrenildi.
Başkanla görüştü
Carlos, Corinthians Kulübü Başkan Andres Sanchez’i arayarak Sao Paulo şehrini ve Brezilya’yı çok özlediğini belirttiği, “İstanbul’u ve Fenerbahçe’yi çok seviyorum ancak yıllardır ülkemden uzaklardayım. Yeni evlendim ve eşim hamile. Bu bebeğime zaman ayırmak istiyorum. Lütfen Fenerbahçeli yöneticilerle görüşerek benim Corinthians’a gelmemi sağlayın” dediği, bunun üzerine iki kulüp arasında görüşmeler başladığı netlik kazandı.
123 maçta 39 gol
Bugüne kadar siyah beyaz forma altında 123 maçta 39 gole imza atan 21 yaşında ki golcü Dentinho’yu Juventus ve İnter dahil birçok takımın istediği ancak Roberto Carlos’un kendisine Fenerbahçe ve İstanbul’u anlatarak ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Eğer genç golcünün transferi olmaz ise ibre 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Gustavo Nery’ye dönecek.

DENTINHO

Haberin Devamı

Adı: Bruno Ferreira Bonfim
Doğum Tarihi/Yeri:
19 Ocak 1989, Sao Paulo
Boyu: 1.75 m
Mevkisi: Forvet
Önceki Kulüpleri: Corinthians

GUSTAVO NERY

Adı: Gustavo Nery de Sa da Silva
Doğum Tarihi/Yeri:
22 Temmuz 1977,
Nova Friburgo
Boyu: 1.84 m
Mevkisi: Sol bek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!