Biz sahada, taraftar tribünde işini yapacak

Güncelleme Tarihi:

Biz sahada, taraftar tribünde işini yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 09:33

Hami Mandıralı, “Fenerbahçe maçı bizim için çok kritik. Hem biz hem de tribünler sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeli” diye konuştu.

Haberin Devamı

F.BAHÇE maçıyla teknik sorumlu olarak ilk büyük maçına çıkacak olan Hami Mandıralı, kazanmak için görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını belirtti.
Mandıralı, “Biz sahada, taraftarlarımız ise tribünde futbol kuralları içerisinde sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi. Zorlu 90 dakika öncesi oyuncularına güveninin tam olduğunu söyleyen Hami Mandıralı, şunları söyledi:

“KAZANMAK ÖNEMLİ”

“Tüm oyuncularımız birbirinden değerli. Kendi oyun anlayışımızı oturtmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe karşısında 90 dakika boyunca kazanmak adına takım olarak görevlerimizi en iyi şekilde yapacağız. Taraftarlarımızın da bize destek olmasını istiyoruz. Milli oyuncularımızın sergilediği performans da bizi fazlasıyla memnun etti. Bu takımın motivasyonuna da olumlu yönde katkı yapacaktır.”

Haberin Devamı

Adrian da köşke çıktı

TRABZONSPOR’un Polonyalı yıldızı Adrian Mierzejewski, kurumsal iletişim direktörü Gökhan Dinç ile birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Polonya Cumhurbaşkanı Bronislaw Komorowski’nin onuruna verilen yemeğe davetli olarak katıldı. İkili, Gül ve Komorowski’ye Trabzonspor forması hediye etti. Adrian, böyle önemli bir yemeğe katıldığı için büyük onur duyduğunu belirtti.

Küçük ziyaretçiler

Bordo mavililerin dünkü idmanını M-S-LEM futbol okulu yöneticileri ile minik ögrenciler ziyaret etti. Teknik direktör Hami Mandıralı ve futbolculara çiçek verdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dev maç Yıldırım’ın

SPOR Toto Süper Lig’de pazartesi günü Trabzon ile F.Bahçe arasında oynanacak maçı Bülent Yıldırım yönetecek. MHK bir sürprize imza atmayarak bu zorlu maç için adı hafta başından beri gündemde olan Yıldırım’a zorlu görevi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!