“Biz inandık, siz de inanın”

Güncelleme Tarihi:

“Biz inandık, siz de inanın”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2012 12:42

2012 Londra Olimpiyatları'nda mücadele edecek (A) Milli Bayan Voleybol Takımı'nda forma giyen oyuncuların eşleri, (A) Millilerin madalya alacağına yürekten inanıyor.

(A) Milli Takım oyuncularından Neslihan Darnel, Eda Erdem, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Özge Çemberci ve Gözde Sonsırma'nın eşi, olimpiyatlar öncesi biraraya gelerek AA muhabirinin sorularını yanıtladı.
Milli takımın “demir yumruk” lakaplı sayı makinesi Neslihan Darnel'in eşi Orkun, “Neslihan'ı tanıdığım günden beri en büyük hayali olimpiyatlardı. Bu benim de içime işledi. Neslihan'ın bugüne kadar kazandığı başarılara gölge düşürmek istemem ama olimpiyatlara katılma hakkını elde ettikleri gün, eşimin spor kariyeri süresince en mutlu hissettiğim andı” dedi.

Türkiye'nin olimpiyatlarda yer aldığı (B) Grubu'nun, zor bir grup olduğunu belirten Darnel, bunun başlangıç aşaması için avantaj olabileceğini ifade ederek, “Türk gibi başla İngiliz gibi bitir derler. Zor bir grup ama 'Türk' gibi başlarsak çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

(A) Milliler'in Londra'daki en büyük dezavantajının, olimpiyatlara ilk kez katılmaları olacağını kaydeden Orkun Darnel, şöyle devam etti:
“Bunun verdiği fazla heyecan dezavantaj olabilir. Şu durumda bu takımın yenemeyeceği kimse yok. Çok iyi bir takım oldular. Londra'nın tadını çıkarsınlar. Ben madalya döneceklerine inanıyorum.”

Eda Erdem'in eşi Dündar

Milli takımın başarılı orta oyuncusu Eda Erdem'in eşi Erdem Dündar ise milli takımın gönül işi olduğunu ve çok sabır istediğini ifade ederek, “Olimpiyatlar da bunun son noktası. Yıllarca verdikleri emeklerin karşılığını aldılar. Hak ettiğimiz bir şeyi elde etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadık, bu çok keyifliydi” dedi.

Gruptaki Brezilya va ABD maçlarının final maçı niteliğinde geçeceğini kaydeden Dündar, “52 yıllık özlemi sonlandırmak başlı başına bir başarıydı ama oraya gitmişken de boş dönmeyelim. Gerçekçi olmak gerekirse doğru hedef bronz madalya ama duygusal olacaksak kesinlikle altın istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Dündar, tek maç kazanmasalar bile (A) Milli Takım oyuncularının eşleri olarak onlarla gurur duyduklarını sözlerine ekledi.

Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu'nun eşi Emre

(A) Milli Takım'ın vazgeçilmez liberosu Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu'nun eşi Emre Kuzubaşıoğlu, eşinin çok yoğun ve zor bir süreçten geçtiğini anlatarak, “Yokluklarını çok hissediyoruz ama onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

Eşinin 2003 yılından beri milli takımda oynadığını dile getiren Kuzubaşıoğlu, şunları söyledi:
“Gülden'i ilk kez bu kadar mutlu ve heyecanlı görüyorum, bu da sahaya yansıyacaktır. Gülden olimpiyatlar öncesi sakatlık yaşamaktan çok korkuyordu ama neyse ki olmadı. Grubun zorlu olduğunu biliyoruz. Fakat Çin ve Sırbistan'ı yenerek ABD ve Brezilya'dan sonra 3. olup gruptan çıkabilirler. Eşimle gurur duyuyorum ve başarılı olacağına inanıyorum. Tüm takıma başarılar diliyorum.”

İkizler”in eşleri

(A) Milli Takım'ın “ikizler”i Özge ve Gözde'nin eşleri de, Türkiye'nin madalya ile döneceğine inandıklarını söylediler.

Milli pasör Özge Kırdar Çemberci'nin eşi Demir Çemberci, (A) millilerin bronz madalya alacağını hissettiğini kaydederek, “Bugün bizim evlilik yıldönümümüz. Birlikte mükemmel bir 3 yıl geçirdik. Özge ile evlendiğim için çok mutluyum ve onunla gurur duyuyorum. Tüm takıma başarılar diliyorum ve iyi bir sonuç alacaklarına inanıyorum” dedi.

Milli takımın sayı makinelerinden Gözde Sonsırma'nın eşi Onur Sonsırma ise grubun çok zor olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Başarıya hem onlar inanıyor hem de biz inanıyoruz. Takım çok iyi durumda. Gözde'nin en büyük hayali olimpiyatlardı ve genç yaşta bunu başardı. Hepsi çok mutlu ve istekli. Eşimle gurur duyuyorum ve bol şans diliyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!