Bittiii!

Güncelleme Tarihi:

Bittiii
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 1997 00:00

İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Günahıyla, sevabıyla, eğrisiyle, doğrusuyla G.Saray, Şampiyonlar Ligi'ne nokta koydu. Sarı kırmızılılar baştan beri şanssızdı. O şanssızlık çorap söküğü gibi geldi. Ancak bununla yetindi. Şimdi gelelim oyuna...

Defansta bir kere Popescu mükemmeldi. Ancak sağında ve solunda oynayan Fatih ve Bülent dün bir telaş içindeydiler. Acelecilik vardı. Bu da topu zamanında çıkaramamak, arkaya adam kaçırmaktı. Ama Popescu bu hataları telafi ediyordu. Son haftaların formda futbolcusu Tugay bilgisine bir de enerjisini katarak hem çalışkandı, hem de iyi top kullanıyordu. İlie'yi uzun zamandır böylesine istekli ve arzulu görmedim. Hakan, hep yalnız kalıyor. Adeta Thuram ve iki yardımcısı arasında sıkışıp kalıyordu. Bir tek Hagi'nin pozisyonunda topa vurmakta gecikmesi onun için şanssızlıktı. Çünkü İlie ile aralarında mesafe vardı. Hagi de her yerde oynadığı için garibim, tek tabanca kalıyordu. Bence oyunda kaldığı müddetçe Ümit enerjisiyle ve inanılmaz paslarıyla iyiler sınıfındaydı.

Şimdi Avrupa bitti. Galatasaray bundan sonra ligde savaşım verecek. Ama günden güne düzelen sarı kırmızılılar bence sezon başındaki G.Saray olma yolunda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!