Biscan, Liverpool'da

Güncelleme Tarihi:

Biscan, Liverpoolda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hırvatistan Milli Takımı ve Dinamo Zagreb’in orta saha oyuncularından Igor Biscan, İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool ile sözleşme imzaladı.

Kulüp yetkililerinin verdiği bilgide, Liverpool’un dün gece Yunanistan’ın Pire Olympiakos takımıyla yaptığı UEFA Kupası 3. tur rövanş maçından hemen önce 1 sezonluk kiralık olarak sözleşme imzalayan Biscan’ın, kulübe maliyetinin yaklaşık 8.5 milyon dolar olduğu bildirildi.

Bir ara Fenerbahçe’nin de talip olduğu Biscan, bugün yeni takımıyla ilk idmanına çıkıp takım arkadaşlarıyla tanışırken, 22 yaşındaki genç futbolcunun, son UEFA Kupası maçında dizinden sakatlanan Alman orta alan oyuncusu Dietmar Hamann’ın yerine yarınki Ipswich Town lig maçında yer alabileceği kaydedildi.

Yeni takımına gelmekten büyük heyecan duyduğunu belirten Biscan, İngiltere’nin ünlü bir takımında oynamanın kendisine büyük deneyim kazandıracağını ve Liverpool forması altında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını bildirdi.

Biscan, 9 ay önce göreve gelen Liverpool Menajeri Gerard Houllier’in, bu görevi üstlenmesinden sonra takıma kazandırılan 10. yeni futbolcu oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!