Birlik, 3 büyükler olmadan toplandı

Güncelleme Tarihi:

Birlik, 3 büyükler olmadan toplandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2012 13:55

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden 11 takımın yöneticisi, Kulüpler Birliği Onursal Başkanı İlhan Cavcav'ın daveti üzerine Ankara'da biraraya geldi.

Haberin Devamı

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, Kulüpler Birliği Onursal Başkanı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, Ankaragücü Kulübü Başkanı Haluk Ilıcan, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Trabzonspor Kulübü Başkanvekili Necmettin Aytekin, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanvekili Abdi Kurt, Orduspor Kulübü Asbaşkanı Zühtü

Başar Asmaz, Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı katıldı.

Kulüpler Birliği Onursal Başkanı Cavcav, toplantının öncesinde yaptığı kısa açıklamada, kendisinin kulüpler birliğini kuran kişi olduğunu hatırlatarak, o dönemde 15 Anadolu kulübünün iştirak ettiğini, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin katılmadığını söyledi. Daha sonra birliği vakıf haline dönüştürdüklerini ifade eden Cavcav, bu üç kulübün de vakıfa iştirak ettiklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Başkan Cavcav,''Burada hep birlikte bir yemek yiyip, bazı konular üzerinde görüşmelerde bulunacağız. Konuyla ilgili olarak da toplantının ardından bir açıklama yapacağız'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!