Biri ve diğeri

Güncelleme Tarihi:

Biri ve diğeri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 1998 00:00

Meriç ENERCAN
Haberin Devamı

Biri şampiyonluk diğeri onur mücadelesi veriyordu. Biri şanına şan, şöhretine şöhret katmak ve çuvalla para kazanmak, diğeri de yaşamak, nefes alabilmek ve varolmak adına savaşıyordu. Birinin Moshoeu, Boliç, Faruk, Tayfun gibi yıldızları, diğerinin ise Hayri, Murat, Ertuğrul, Soner, Mehmet ve Tanser gibi isimsiz ama yürekli kahramanları vardı.

İşte o birinin adı Fenerbahçe, diğerininki ise Şekerspor idi. Kısacası şampiyonluk mücadelesi veren anlı şanlı Fenerbahçe ile kümede kalmaya çalışan mütevazı Şekerspor'un futbol savaşımıydı Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki...

ETKİSİZ FENER

İşte bu biri ile diğerinin mücadelesinde ilk 45 dakikada saldıran ama bunu niye yaptığını bilemeyen F.Bahçe'ye karşı aslanlar gibi direnen Şekerspor gol yememeyi başardı. İkinci yarıda ise, Ali Sami Yen'den gelen İstanbulspor'un gol haberi bile bir garip uyuşukluk içindeki şampiyon adayının canlanmasına yetmedi. Anlamsız, amaçsız ve garip bir hücum tarzı ile öylesine saldıran F.Bahçe Şekerspor'un son 30 dakikayı 10 kişi oynamasına dahi aldırmadı. Bu dönem içinde üçü Hakan, biri de Hasan ile üç net pozisyon bulan Şekerspor 80. dakikadaki gol ile umutlandı.

Ancak, 87. dakikada Kemalettin'in golüyle düş kırıklığı yaşadı. Sonuçta kendisi için mücadele eden Şekerspor, G.Saray'ı mutlu etmekle yetindi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!