Biri Jochen'i durdursun

Güncelleme Tarihi:

Biri Jocheni durdursun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2012 16:14

Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nda yarışan Castrol Hahn Takımı zafere doymuyor.

FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın İngiltere’de koşulan beşinci yarışının ardından, Castrol Hahn Takımı pilotu Jochen Hahn, 15 Temmuz’da Almanya’da yapılacak sezonun 6. yarışında zaferlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Castrol Hahn Takımı pilotu Hahn, kendi evi Nürburgring’de koşulacak yarışta, genel klasman lideri olarak start alacak. Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın İstanbul’da yapılan sezonun ilk yarışında ezici bir üstünlük elde eden Castrol Hahn Takımı pilotu, büyük bir zafer ve yüksek motivasyonla başladığı sezonun İtalya, İspanya, Fransa ve İngiltere’deki yarışlarında da başarılı performansını korumayı başardı.

Geçen yılın Avrupa Şampiyonu Hahn, 1 Temmuz’da İngiltere’de Donington Park’ta koşulan son yarışta, Fransa’da kendisinden biraz daha hızlı bir yarış çıkaran ezeli rakibi Antonio Albecete karşısında durumu yine tersine çevirmeyi başardı.

Castrol Hahn Takımının başarılı pilotu, daha ilk antrenmanda Antonio Albacete, David Vrsecky ve Adam Lacko’nun önünde, kendisine açık farkla yer açtı. Şampiyon Hahn, beklendiği gibi yarışı bir kez daha başından sonuna önde götürdü. Hahn’ın hakimiyetinde geçen yarışa, Antonio ve Jochen arasındaki çekişme damgasını vurdu. Çek rakipleri Adam Lacko ve David Vrsecky ise üçüncü sıra için mücadele etti.

HAHN’IN ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Beş yıldır katıldığı tüm yarışlarda yükselen bir başarı grafiği sergileyen 2011 yılının şampiyonu Hahn, son yıllarda olağan hale geldiği şekilde, bu sezon da yine oldukça baskın bir performans sergiliyor. Son derece çekişmeli geçen son yarışın ardından şimdi gözler, Nürburgring pistinde yapılacak sezonun en önemli yarışına çevrildi. Yarışseverler 15 Temmuz’daki yarışı Hahn Racing takımının internet sitesinden (www.team-hahn-racing.de) canlı olarak izleyebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!