Bırakır giderim

Güncelleme Tarihi:

Bırakır giderim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2006 00:00

Belçikalı hoca: "Bu takımı özverileriyle futbolcular ayakta tuttu. Ancak ne onların ne de benim dayanacak gücümüz kalmadı. Böyle giderse sezon sonunda G.Saray’dan ayrılırım"

G.SARAY’DA para krizi büyüdü.. Önce futbolcular isyan bayrağını çekti, sabah idmana çıkmama kararı alan, hep birlikte toplantı yapan ve yönetime mesaj gönderip birkaç saatlik rötardan sonra idmana çıkan futbolcuların ardından isyan bayrağını Eric Gerets de çekti. Galatasaray’ın teknik direktörü Gerets futbolcuların aldığı karar sonrası dün Ünal Aysal ile biraraya geldi. Oyuncularının uzun zamandan bu yana sıkıntı çektiklerini, ıstıraplı günler yaşadıklarını ifade eden Gerets, "Hepsi yıprandı ama özverileriyle bu takımı zirvede ve ayakta tuttular. Onlarla birlikte ben de yıprandım. Ama artık benim de dayanacak halim kalmadı" dedi.

Gerets, "Böyle giderse sezon sonunda bırakır giderim. Bu ıstırabı daha fazla çekmek istemiyorum. Birbiriyle kenetlenmiş, mükemmel bir duygusal bağ geliştirmiş, bir futbol ekibini ben futbol hayatım boyunca hiç görmedim. Hepsi çok iyi niyetli ve sahaya çıktıkları zaman bütün sıkıntılarını unutup, forma için savaş veriyorlar.

Kulüp sıkıntı içinde biliyorum. Zaman zaman bana para ödeniyor ancak oyunculara ödenmemesi beni gerçekten üzüyor. Böyle şartlarda görev yapan ve her dalda mücadele etmek zorunluluğunu yaşayan futbolculara herkesin teşekkür etmesi gerekir. Bu ekibin alınlarından öpmek lazım"
dedi.

Gerets’i Belçika’dan alıp getiren Ünal Aysal, Gerets’in bu kararına hak vermekle birlikte Belçikalı hocayı yatıştırdı. Aysal, "Mart ayında seçim var. Birçok şey değişecek. Şimdiden böyle bir karar alıp herhangi bir takımla görüşüp kendini bağlama. Sabırlı ol, bekle. Bu takımın sana ihtiyacı var. Acele etme" diye konuştu.

Özel sorunları da var

Gerets’in başka bir derdi daha var. Belçika’da iki çocuğunun annesi eski eşinin, kendisinden hem tazminat hem de nafaka istemesi Gerest’i huzursuz ediyor. Belçikalı’nın Galatasaray’dan ayrılma durumunda, şuanki kız arkadaşının da istediği Yunanistan’dan bir takıma gitme ihtimali de oldukça fazla.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!