'Bırak hocam şov yapmayı!'

Güncelleme Tarihi:

Bırak hocam şov yapmayı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2015 14:00

Yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe-Bursaspor maçında Vitor Pereira ile Robin van Persie aras ında yaşanan gerilim için çok tartışılacak bir yorum yaptı.

Haberin Devamı

Yorumcu Mehmet Demirkol, NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda Spor Toto Süper Lig'in 5. haftası analiz etti. Demirkol, Fenerbahçe-Bursaspor maçında Vitor Pereira ile Robi van Persie arasında herkesin gözü önünde yaşanan tartışma için ilginç değerlendirmeler yaptı. Demirkol'un tespitleri şöyle:

Haberin Devamı

"OYUNCULAR PEREIRA'DAN RAHATSIZ"
"Van Persie'nin yedek kalmaktan hoşlanacağını beklemiyoruz zaten. Nani de Van Persie de işini çok ciddiye alıyor. Bu büyük şans. Van Persie memnun değil. Orada yardımcıları Van Persie oyuna girerken saha içindeki durumu anlatıyor. Ondan sonra Pereira elinde gelip bir daha anlatmak istiyor. Van Persie'nin o andaki yorumu şu: Bırak hoca şov yapmayı. Ben biliyorum ne yapacağımı. Fenerbahçe için en büyük tehlikeyi söylüyorum. Yerli oyuncular, özellikle yerli oyuncular, Vitor Pereira'nın bazı davranışlarından memnun değil. Pereira ile yerli oyuncuların arasındaki sorun çözülebilir. Pereira biraz fazla konuşuyor. Şener ile basın toplantısında el ense atıyor. Bunlar oyuncuların hoşuna gitmeyebilir. Bu durum yabancılara da sirayet edebilir. Bunlar konuşarak çözülebilir. Eğer çözülmesi iş çok büyür. "

Haberin Devamı

Bırak hocam şov yapmayı
PEREIRA-VAN PERSIE GERİLİMİ!

"AYKUT KOCAMAN OYUNCULARIN HAKKINI VERİYORDU"
"Ben o gün de söylüyorum bugün de söylüyorum Aykut Kocaman'ın düzenini beğenmiyordum ama hakkını veriyor. Fenerbahçe'yi de iyi götürdü. Saha içi rollerin hakkaniyetli dağıtılması. Herkes işini yapıyor, kimseye bir yük binmiyordu herkes işini yapıyordu. Aykut Kocaman anlatıyordu zaten bunları. Aykut Kocaman öncesi Fenerbahçe'de bir fenomenler vardı. Mehmet Aurelio mesela. Neden fenomen, çok iyi oynadığı için değil. Açık kapattığı için. Öne gidiyordu, arkaya geliyordu. Şimdi bugün de öyle bir sahne var karşımızda.

Bırak hocam şov yapmayı
FENERBAHÇE, YILDIZLARIYLA VURDU

"MEHMET TOPAL'I AURELIO'YA BENZETTİM"
Dün ben Mehmet Topal'ı seyrederken Mehmet Aurelio'yu görmüş gibi oldu. Mehmet Topal herkesin açığını kapatıyor. Mehmet Topal varsa elinde böyle bir oyun oynayabilirsin ama Mehmet Topal uzun süre böyle oynayabilir mi? Oynayabilse bile bu du

Haberin Devamı

Bırak hocam şov yapmayı
FENERBAHÇE, YILDIZLARIYLA VURDU GELECEK

rum doğru mu? Bu bir taraftar Mehmet Topal için bir övgü ama bir taraftan da bu kadar transfer yapıyorsun hala bu adama bakıyorsun. Molde maçında ben Mehmet Topal'ın çıkmasını anlamadım. Bu oyun daha hakkaniyetli olsun ki Hasan Ali'nin dediği gibi rakibini ezip geçebilsin. Tamam takım yeni deniliyor ama Bursaspor da yeni. Fenerbahçe oturmamış bir takım ama 18. maçını oynadı. Bursa, bu kadroyla 2. maçını oynuyor. "

"PEREIRA İLE BASIN TOPLANTISI KOLAY DEĞİL"
"Diego olsa belki başka türlü davranacaktı. Souza da yok Topal da yok. Aklından ne geçti. Bu topu ileri nasıl taşıyacaktı ben anlayamadım. Pereira ile basın toplantısı yapmak kolay değil. Oyundan konuşulacak, futbolculardan konuşalım diyor. Teknik konuşacağız espri yapıyor. Onunla basın toplantısı yapmak kolay değil."

Haberin Devamı

Bırak hocam şov yapmayı

"ERTUĞRUL SAĞLAM CÜNEYT ÇAKIR KONUSUNDA HAKLI"
"Ertuğrul Sağlam'ın dediği bir cümle çok önemli. Hakemlerin Türkiye Ligi'nde bazı takımlara gösterdiği hoşgörü, bizim Avrupa'da başımızı belaya sokuyor diyor. Yüzde 1 milyar haklı. Çünkü hakemler orada da Barcelona'ya, Real Madrid'e yardım ediyor. Bu konuda hiç tartışmasız haklı. Biz buyuz. Hakem konusu böyle. Cüneyt Çakır'da durum farklı. Pozisyon penaltı bir kere. İşin ilginç yanı o pozisyonu gördü. Ama penaltı olmadığını düşünüyor. Cüneyt Çakır ve ekibinin analiz hatası bence. Diyor ki burada Denayer doğal pozisyonda. UEFA bu tip durumlarda yeni bir şeyler söylüyor hakemlere. UEFA'nın söylediği karışık bir kural. Orada verdiği pozisyon örneklerine bu pozisyon uymuyor. Cüneyt Çakır yanlış yorumladı. Denayer ayağını uzattığı için kol kalkar, ondan dolayı top eline çarptı ve doğal pozisyon olarak değerlendirdi. Cüneyt Çakır gördü, UEFA'nın hakemlere verdiği kurallar doğrultusunda penaltı vermedi ve bence hata yaptı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!