Bırak artık başkan

Güncelleme Tarihi:

Bırak artık başkan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2006 00:00

G.Saray’ın eski yöneticilerinden Eşref Hamamcıoğlu, Özhan Canaydın’ı istifaya çağırarak, "Mevcut başkan ve yönetim, vizyonsuz ve beceriden yoksun" dedi.

G.SARAY’da 25 Şubat’ta yapılacak mali kongre öncesi muhalefet, çalışmalarına hız verdi. Hayri Kozak’ın yaptığı ’10 yıl önce 10 yıl sonra’ toplantısından sonra eski başkan Mehmet Cansun’un yönetimde görev alan Eşref Hamamcıoğlu da dün yönetimi masaya yatırdı. Hamamcıoğlu, Duygun Yarsuvat, Sedat Doğan, Anıl Büyükerol, Emel Çabukoğlu gibi camianın ileri gelenlerinin yer aldığı grupla yaptığı değerlendirmede yönetimi topa tuttu. Hamamcıoğlu, toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, "Amacımız sessiz çoğunluğu harekete geçirmek. Kulübümüz birtakım klasik kurtarıcıların elinde kalmasın. Mevcut başkan ile yönetimi, vizyonsuz ve beceriden yoksun. Değişim şart. Canaydın eğer hizmet etmek istiyorsa hemen bırakmalı" dedi.

Bu ağır sözlerin yanısıra adı başkanlık için geçen Semih Haznedar’la birlikte hareket eden Ünal Aysal, Ali Dürüst, Mehmet Cansun ve Abdürrahim Albayrak da kongre için çalışmalarını derinden sürdürüyor. Muhalefetin ağır topları, Canaydın’a, Süleyman Seba’yı örnek gösterip, kendi başına çekilmesini isteyecekler. Sarı kırmızılılar, teknik direktör sorununu da Mircea Lecuscu ile çözdü. Abdürrahim Albayrak, Rumen çalıştırıcının gelebileceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!