Bingöl'de, amatör maçta sahaya balyoz atıldı

Güncelleme Tarihi:

Bingölde, amatör maçta sahaya balyoz atıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2006 18:05

Bingöl'de amatör takımlar arasında oynanan maçtan sonra kavga çıktı. Bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular birbirlerine girerken, seyirciler de sahaya taş ve balyoz fırlattı. Polis, güçlükle kavgayı ayırırken, stadyumun dışında da geniş önlemler alındı.

Bingöl Şehir Stadı'nda Bingöl Belediyespor ile Yeni Mahallespor arasında oynanan maçta ev sahibi takım 1-0 öne geçti. Hakemin bitiş düdüğü ile 2 takımıfutbolcuları birbirlerine girdi. Güvenlik güçleri futbolcuları ayırmaya çalışırken, bu kez seyirciler sahayı taş ve tahta yağmuruna tuttu. Bir seyirci inşaat halinde olan tribünden sahaya balyoz fırlattı.

Olayın büyümemesi için Bingçl Belediyespor taraftarları türbinlerde bekletilirken, Yeni Mahallespor'lu futbolcular güvenlik güçleri tarafından stadtan çıkarıldı. Stat dışında yoğun önlemler alınmasıyla kavganın büyümesi önlendi. Taraftarların attığı taşlar 1 ambulansın camlarını kırarken, dış kapıdan stadın içine girmeye çalışan Yeni Mahallespor taraftarlarını polisler kapıları tutarak engelledi.

Haberin Devamı

Olaylarda, 3 güvenlik görevlisi ile 2 futbolcu hafif yaralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!