Bilic'e her yer Beşiktaş!

Güncelleme Tarihi:

Bilice her yer Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 23:11

Hırvat çalıştırıcı, ezeli rakiplerinin stat ve salonlarına çekinmeden gidiyor, her yerde de sevgi görüyor.

Haberin Devamı

Sempatik tavırlarıyla tüm sporseverlerin beğenisini kazanan Bilic’i yer ayırt etmeden bir çok maçta görmek mümkün. Beşiktaş Teknik Direktörü, ezeli rakiplerinin bile tribününe rahatlıkla girip rakip takım taraftarlarıyla maç izliyor.

BEŞİKTAŞ’TAKİ görevine başladığı günden beri sadece siyah beyazlı taraftarların değil tüm sporseverlerin sempatisini kazanan Slaven Bilic, önemli spor müsabakalarını kaçırmamaya gayret ediyor. Hırvat teknik adam son olarak Fenerbahçe’nin sahasında NBA devi San Antonio Spurs’ü ağırladığı özel basket maçında Fenerbahçe Ülker Arena’da tribündeki yerini aldı. Sürekli Beşiktaş dışındaki takımların futbol maçlarını takip eden Bilic böylece basketbola da son derece ilgili olduğunu gösterdi. Fenerbahçe taraftarı da Bilic’e misafirperver davrandı ve sporda görmek istediğimiz manzaralar oluştu.

Haberin Devamı

FATİH TERİM İLE BUZLARI ERİTMEYİ BAŞARDI

İstanbul’da oynanan derbi maçları kaçırmayan Slaven Bilic geçtiğimiz sezon oynanan G.Saray-F.Bahçe derbisinde Türk Telekom Arena’ya gitmiş, Hırvat teknik direktör minik sarı kırmızılı taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirmişti. Euro 2008 çeyrek final maçında Türkiye ile karşılaşan Hırvatistan’ın başında olan Bilic, o maçta Ftih Terim ile bir gerginlik yaşamıştı. İstanbul’daki görevine başlar başlamaz Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir yemek yiyerek buzları eriten Bilic, ay yıldızlıların 10 Ekim akşamı Kadıköy’de oynadığı ve 2-1 kaybettiği Çek Cumhuriyeti maçını da tribünden takip etti. Bilic burada da tüm futbol severlerin sevgi gösterileriyle karşılandı.

Tam bir basket tutkunu

FENERBAHÇE’NİN Spurs maçını izleyen Bilic, ülkesinde de sürekli basketbol maçlarına gidiyor. Bilindiği gibi Bilic aynı zamanda usta bir gitarist.

Kartal ligde lider Avrupa’da sonuncu

Ligin zirvesinde oturan Beşiktaş oynadığı 5 maçta sadece 5 gol atarak Avrupa’da sonuncu oldu.

SPOR Toto Süper Lig’in zirvesinde yer alan Beşiktaş, Avrupa’nın en az gol atan lideri konumunda. Siyah beyazlılar, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 5 maçta 5 gol atarak, maç başına 1 gol ortalaması yakaladı ve UEFA’ya üye ülkeler içinde Arnavutluk Süper Lig lideri Kukesi ile birlikte son sırada yer aldı. Arnavutluk lideri Kukesi’nin 7 maçta 7 golü bulunuyor.


Barça’ya direnemedik

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Mogaz Hentbol Takımı, Erkekler Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü hafta maçında deplasmanda İspanya’nın Barcelona takımına 35-25 yenildi. Beşiktaş 4. maçını 16 Ekim Perşembe günü Almanya’nın Flensburg-Handewitt ekibiyle Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapacak.


Yönetim kombine parasını ödeyecek

BEŞİKTAŞ yönetimi kombine kartı olanlara Ankara’da oynanacak Sivasspor maçının parasını ödeyecek. Basın sözcüsü Metin Albayrak, Ankara’da ASAŞ Stadı’nda tek maçlık uygulama ile kombine kartlarının geçmemesi nedeniyle bu kararı aldıklarını açıkladı. Öte yandan Beşiktaş, Sivaspor’dan sonraki iki iç saha maçını Başakşehir Stadı’nda oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!