Bilica'nın evini bakın kim soymuş

Güncelleme Tarihi:

Bilicanın evini bakın kim soymuş
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 26, 2013 15:11

Fenerbahçe’den Sanica Boru Elazığspor’a transfer olan Brezilyalı futbolcu Bilica’nın evine giren hırsız, zaman zaman tercümanlığını yapan A. K. çıktı.

Veteriner olduğunu söyleyerek Elazığ’a giden Bilica’nın evine girip eşyaları çalan A.K. yakalanırken çalınan eşyalar kız arkadaşının evinde çıktı.

HIRSIZ BÄ°LÄ°CA'NIN EVÄ°NDE 3 GÃœN PARTÄ° VERMÄ°Åž

Sanica Boru Elazığspor’un Brezilyalı defans oyuncusu Fabio Bilica’nın Büyükçekmece’deki lüks sitede bulunan evine hırsız girdiÄŸi ihbarı üzerine site yönetimi durumu hemen polise bildirdi. Olayı öğrenen Bilica’da önceki gece uçakla hemen Ä°stanbul’a geldi. Site yönetiminin ihbarı üzerine eve giden polisler, üç gün peÅŸ peÅŸe eve gelipq alem yapan, bazı eÅŸyaları çalıp götüren A.K.'yı yakaladı.Â

Gözaltına alınan A.K'nın 4 yabancı dil bildiği ve zaman zaman Bilica’ya tercümanlık yaptığı, bir kaç sefer evine geldiği belirlendi. Bilica’nın son olarak Elazığ’a giderken rahatsız olan köpeği için veteriner geleceğini söyleyerek site güvenliğine anahtarını bıraktığı, bunu öğrenen A.K.’ın da veteriner olduğunu söyleyerek eve geldiği kaydedildi. Anahtarları güvenlik görevlilerinden aldıktan sonra kopyasını çıkartan A.K.'nın 21, 22, 23 ve 25 Ocak günleri menejeri olduğunu söyleyerek yeniden siteye geldiği, değişen güvenlik görevlileri tanımadığı için rahatlıkla içeri girdiği ifade edildi. Yakalanan A.K.’ın üzerinde Bilica’ya ait pasaport, Fenerium kartı, Bilica’nın eşi ve çocuklarının fotoğrafı çıktı. A.K.’nın verdiği bilgiler doğrultusunda kız arkadaşının evine giden polisler, Bilica’nın evinden çalınan bazı mutfak eşyaları, Bilica’nın eşine ait lüks çanta ve ayakkabılar, mücevherleri buldu. A.K.’ın kız arkadaşı kayıplara karıştı.

Önceki gece Elazığ’dan İstanbul’a gelen Bilica’da Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu’na giderek A.K.'dan şikayetçi oldu. A.K. hakkında soruşturmaya başlayan polisz kız arkadaşının aranmasına devamk edildiğini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!