Bilet kalmadı söylentisi şehir efsanesi

Güncelleme Tarihi:

Bilet kalmadı söylentisi şehir efsanesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2010 15:57

Kayseri Grubu'nda 28 Ağustos12 Eylül tarihleri arasında yapılacak 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi düzenlenen basın toplantısında bilet satışlarının İnternet üzerinden devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Kıvanç Ayvalıoğlu, "Biletler tükendi söylentisi, sadece şehir efsanesi" dedi. Kayseri'de havaalanından, salona 1.5 dakikada ulaşılabildiğini belirten Ayvalıoğlu, "Allah İstanbul ve Ankara'daki arkadaşlara kolaylık versin" diye konuştu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ömer Yağmur, Federasyon Kayseri Direktörü Kıvanç Ayvalıoğlu ve Basketbol İl Temsilcisi Ahmet Çulfacı, şampiyonanın yapılacağı Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Federasyon yönetim kurulu üyesi Ömer Yağmur, 15 maçın tamamı için yaklaşık bin 200 bilet satıldığını, ancak tek maçlık satışları bilmediğini söyledi. Kadir Has Stadı'nın 2 bin 500 kişilik olduğunu belirten Yağmur, "Bilet satışlarımız İnternet üzerinden devam ediyor. Biletlerin tükenmesi söz konusu değil. Kayserili ve çevre illerden gelecek basketbol severleri bilet almaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

İSTEYENE BİRA, İSTEYENE İFTAR ÇADIRI

Yağmur, şampiyona süresince salonun çevresinde iftar çadırları kurulacağını oruç tutanlar için iftar yemeği verileceğini belirtti. Yağmur, "Federasyon ve Büyükşehir Belediyesi'nce kurulacak çadırlarda oruç tutanlar için yemek verilecek. Bunun dışında diğer ülkelerden ve kentlerden gelecek konuklar için kahvaltı, öğle yemeği ve bira ikramı da olacak. Hoşgörü ortamında Kayseri olarak bu zorlu sınavdan başarıyla çıkacağız" şeklinde konuştu.

HAVAALANI-SALON ARASI 1.5 DAKİKA

Federasyon Kayseri Direktörü Kıvanç Ayvalıoğlu, Kayseri'de şampiyonaya 20 gün kalmasına karşın, hiçbir eksiklerinin kalmadığını ve yarın maç oynanacakmış gibi hazır olduklarını belirtti. Kayseri'de salon, havaalanı ve otellerin yakınlığının en büyük avantaj olduğunu kaydeden Ayvalıoğlu, şunları söyledi: "Erkilet Havaalanı ile Kadir Has Kongre Merkezi arası otobüsle 7-8 dakika sürüyor. Ancak yeni yapılan yoldan otomobille 1.5 dakikada salona ulaşmak mümkün. Otellerin salona bu kadar yakın olması da avantaj. Allah, İstanbul ve Ankara'daki arkadaşlara kolaylık versin. O mesafede ve trafik yoğunluğunda, ulaşımı nasıl sağlayacaklar bilmiyorum"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!