Bildiler kazandılar

Güncelleme Tarihi:

Bildiler kazandılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2007 00:00

Hurriyet.com.tr okurları, maçların sonucunu tahmin ettiler, takımlarının imzalı formasını giyip, tribünde gönül verdikleri renkleri izleme fırsatını yakaladılar.

Haberin Devamı

Hurriyet.com.tr'nin bugüne kadar düzenlediği anketlerde 5 kişi Beşiktaş-G.Saray derbisine, 5 kişi de F.Bahçe-Sivasspor maçına bilet kazandı. 4 okurumuz G.Saray, 1 okurumuz da Beşiktaş'ın imzalı formasının sahibi oldu.

Hafta sonu oynanan Galatasaray-Trabzonspor, F.Bahçe-Konyaspor ve Ankaragücü-Beşiktaş maçlarının sonuçlarını doğru tahmin eden okurlarımızdan İhsan Hocaoğlu da F.Bahçe'nin imzalı formasını kazandı. Formasını gönderdiğimiz Hocaoğlu, "Hiç bu kadar çabuk beklemiyordum. Bugüne kadar ne sayısal loto, ne piyango, ne de İddaa'dan bir şey kazandım. İlk defa böyle bir şey kazanıyorum. Hurriyet.com.tr'ye çok teşekkür ediyorum" dedi.

İşte kazananlar...

TALİHSİZLİĞİMİ KIRDIM
Zafer Birben (Beşiktaş forması kazandı)

Geçen hafta oynanan Beşiktaş-G.Saray derbi karşılaşmasının skorunu doğru tahmin eden Zafer Birben, Bobo'nun imzalı formasını kazandı. Formasını teslim alan Birben, "Hurriyet.com.tr'de bu anketi gördüğümde, önce biraz düşündüm sonra içimden 2-1 biter diye geçti; ben de öyle yazdım. Ben bugüne kadar hiç İddaa bile oynamadım. Bir kere seri piyango bileti aldım onda da mecburen iki amorti çıktı. Kazananlar arasında adımı görünce çok sevindim. Hemen babama söyledim. Babam da 'oğlum bunlar palavra işler, sakın bir yere imza atma' dedi. Bu organizasyonu Hürriyet.com.tr'nin yaptığını söyleyince rahatladı. Kazandığımız formanın evimize kadar getirileceği aklıma gelmezdi" dedi.

Haberin Devamı

BEN ONU SINAVA, O BENİ MAÇA GÖTÜRDÜ
Çetin Öztürk (Beşiktaş-G.Saray derbisine bilet kazandı)

Bileti Norveç'te yaşayan oğlum Şenol kazandı. 1979 yılında Şenol'u İnönü Stadı'nda yapılan polis koleji imtihanına götürmüştüm. Şimdi oğlum sayesinde aynı statta derbi maçı tribünden izledim. Gerçekten çok güzel ve özel bir hediye oldu. Tribün olaylarından ve küfürlerden dolayı uzun süredir futbol karşılaşmalarına gitmiyordum. Böylesine bir heyecanı tekrar yaşattığı için hurriyet.com.tr'ye çok teşekkür ediyorum.

EZELİ RAKİBİZ AMA DOSTUZ
Ercan Kovancı (Beşiktaş-G.Saray derbisine bilet kazandı)

Çok güzel bir duygu. Süper Lig maçlarına Konya'da ikamet etmem nedeniyle sürekli gidemiyorum. Koyu bir Galatasaray taraftarı olmama rağmen bileti Beşiktaşlı bir arkadaşıma hediye etmek zorunda kaldım. Ezeli rakibimiz ama sonuçta arkadaşımız. Bu güzel uygulamasından dolayı hurriyet.com.tr'yi tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

ÖNCE İNANMADIM
Ali Deniz Celep (Beşiktaş-G.Saray derbisine bilet kazandı)

Fanatik bir Trabzonspor taraftarıyım. Dedem Trabzonspor'un kalecisiydi. Özkan Sümer ve bazı eski yöneticiler uzaktan da olsa akrabamız. İlk kez böyle bir hediye kazandım. Uygulama çok güzel ve çok mutluyum. İnternet sayfanızda bu kapanyayı görünce açıkcası ilk başta inanmadım. Çünkü daha önce hiç böyle bir uyguılama duymamıştım. Güvensizliğim, biletin gelmeyeceğini düşünmem nedeniyle iletişim bilgilerimi de geç gönderdim. Bu kampanya, ticari açıdan da güzel. Katılım ve tıklama sayısını mutlaka arttıracaktır.

DÜNYALAR BİZİM OLDU
Uğur Keleş (Beşiktaş-G.Saray derbisine bilet kazandı)

Haberin Devamı

İlk önce şunu söyliyeyim ilk defa böyle bir uygulamayla karşılaştım ve çok şaşırdım. Böyle uygulamaların spora olan ilgiyi arttıracağını düşünüyorum. Forma ve biletin dışında başka fikirlerle de zenginleştirilebilİr. ben bir Fenerbahçe taraftarıyım. Kahramanmaraş'ta olmam nedeniyle bileti İstanbul'daki arkadaşıma hediye ettim. Arkadaşım fanatik bir Galatasaraylı ve derbi maça gidebileceğini öğrendiğinde adeta dünyalar onun oldu. Kısacası bir sporsever olarak çok sevindim. Hurriyet ailesine teşekkür ederim.

Dev derbiye bilet kazananlardan İbrahim Gül, İstanbul dışında olduğu için bileti istemedi; yerine Hüseyin Canik biletin sahibi oldu.

Bugüne kadar hurriyet.com.tr'den imzalı forma ve bilet kazananlar:

Haberin Devamı

G.Saray-V.Manisaspor maçının ardından "Karan 4, Kalan 4" manşetini atan okurlarımızdan Fethi Ercan ve
Murat Mutlu imzalı Galatasaray forması kazandı.

Ligin 21. hafta oynanan G.Antep-G.Saray maçında sarı kırmızılı takımın 1-0 kaybedeceğini ve Fenerbahçe'nin Sakaryaspor'u yeneceğini bilen Fikret Işıktan G.Saray formasını aldı.

F.Bahçe'nin Kadıköy 3-3 sona eren AZ Alkmaar maçının rövanşında berabere kalıp eleneceğini bilen İbrahim Pınarevli de sarı kırmızılı takımın formasını kaptı.

Orkun Soysal, Oğuz Kamacı, Cengiz Gündüz, Yavuz Erkan ve Baha Onur Özcan F.Bahçe-Sivasspor maçına bilet kazandı. Oğuz Kamacı iletişim bilgilerini geç gönderince yerine Hüseyin Aydemir, F.Bahçe-Sivasspor maçını hurriyet.com.tr biletiyle izleyen isim oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!