Bianchi, Ferrari ihtimalini reddetmedi

Güncelleme Tarihi:

Bianchi, Ferrari ihtimalini reddetmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2013 10:30

Marussia pilotu olan Jules Bianchi, iyi gidişatının ileride Ferrari’ye geçebilme ihtimali olduğu spekülasyonları reddetmezken, daha deneyim kazanmadığını düşünüyor.

Haberin Devamı

Ferrari'nin gelişim "akademisi"nde yer alan genç pilot, Marussia'da ilk iki yarışın ardından ön plana çıkan pilotlardan olmuştu.

Bir televizyon kanalına konuşan Fransız pilot Bianchi, Avustralya ve Malezya sonrası Stefano Domenicali ile konuşup konuşmadığı sorusuna, "Zaten Ferrari ile sürekli konuşuyorum, hala pilot akademisinin bir üyesiyim. Dolayısıyla kesinlikle benim yaptığıma bakıyorlardır." cevabını verdi.

Bianchi, "Fakat bunu düşünerek üzerime ekstra bir baskı koymak istemiyorum. Şu an Marussia'dayım, takım adına iyi bir iş çıkarmak istiyorum. Sonra neler olur görürüz" dedi.

Ferrari'de yarış aracına geçmenin nihai hedefi olup olmadığı sorusuna ise  söyle cevap verdi:

"Bu hep aklımda olan birşey, çünkü akademide zaten onlarla anlaşmam var. Dolayısıyla gelecekte tabi ki bir şeyler yapmak istiyorum."

Bianchi ayrıca, "Fakat neler olacağını bilmek için çok erken. Henüz iki yarışı geride bıraktık, önümüzde daha 17 yarış var. Neler olacak göreceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!