Beyaz ve elektrik mavisi sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Beyaz ve elektrik mavisi sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2014 00:35

Sarı lacivertlilerin yeni sezon formaları bugün tanıtılacak.

Haberin Devamı

Klasik çubuklu dışında beyaz ve mavi formalar da vitrinlerdeki yerini alacak.

FENERBAHÇE’nin 2014-15 sezonunda giyeceği formalar bugün tanıtılacak. Sarı lacivertliler üç adet yeni forma ile yeni sezona girerken iki sloganı var...
- 4. yıldız yolunda sponsorsuz forma...
- Sponsorumuz olmasa da taraftarımız bize yeter...
Bugün resmi siteden yayınlanacak olan video ile tanıtılacak yeni sezon formalarının ilki efsane çubuklu denilen 1960’lı yılların unutulmaz formasına çok benziyor. Bu formayı dün başkan tanıttı.

İKİNCİ FORMA BEYAZ

İkinci yeni forma ise beyaz. Bu formanın yaka kısmı Alman Milli Takımı’nın Dünya Kupası’nda giydiği kırmızı siyah formalar gibi düğmeli olacak. Forma düz beyaz ve üzerinde 5 adet lacivert çizgi var. Fenerbahçe’nin üçüncü forması ise elektrik mavisi renginde olacak. Bu forma da kendinden çubuklu yani tek renk üzerinden çizgili...

Haberin Devamı

Şampiyon hız kesmiyor

FENERBAHÇE, Topuk Yaylası’ndaki çalışmalarında hız kesmiyor. Dünü çift idmanla geçiren sarı lacivertlilerin antrenmanları büyük bir neşe içinde geçiyor. Dünkü çalışmaya sol arka üst adalesinde sertleşme olan Hakan Cinemre, tedbir amaçlı çıkarılamadı. Dizinden sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ise özel program dahilinde çalıştı.

Krasic A2’lerle idmana çıkıyor

F.BAHÇE’nin gözden çıkardığı ve kendisine henüz bir kulüp bulamayan Milos Krasic, Samandıra’da gençlerle idmanlara çıkıyor. A2 Takımı ile idman yapan ve çalışmalara katılan Krasic’in keyifli olduğu gözlenirken, Sırp futbolcu çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!