Beyaz cennet

Güncelleme Tarihi:

Beyaz cennet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2001 00:00


Hasan ÖZBEK
Haberin Devamı

ISPARTA Valisi Halil İbrahim Daşöz, Davraz Kayak Merkezi'ni tüm Türkiye'ye tanıtabilmek için kolları sıvadı.

Davraz'ın tanıtımında Isparta'nın Eğirdir İlçesi ile ortak çalışıldığını söyleyen Vali Daşöz, ‘‘Tatilci Eğirdir'de su, Davraz'da kar kayağı yapacak’’ dedi. Isparta Valisi'nin davetlisi olarak Davraz Kayak Merkezi'nde beyaz yolculuğa çıkan basın mesupları yörenin eşsiz güzelliğine hayran kaldı

MODERN TESİS

Davraz Kayak Merkezi'nde 50 yatak kapasiteli bir tesisin bulunduğunu söyleyen Vali Daşöz, Davraz'ı tercih eden tatilcilerin Eğirdir İlçesi'nde bulunan toplam 600 yatak kapasiteli otellerde konaklayabileceğini belirtti. Daşöz, Davraz'ın gelişmiş kayak merkezleriyle yarıştığını söyledi.

GAZETECİ KONUKLAR

Isparta Valiliği'nin davetlisi olarak Davraz Kayak Merkezi'ni gezen Antalyalı basın mensupları, Halil İbrahim Daşöz'den tesis hakkında bilgi aldı. Bin 200 metre uzunluğunda ve saatte bin kişi taşıma kapasiteli telesiyejle sonsuz beyazlığa yolculuğa çıkan ekip, Davraz'a hayran kaldı.

KIŞ SPORLARINA ELVERİŞLİ

Yaklaşık 4 kilometrelik parkuru ile kayak tutkunu profesyonellere seslenen Davraz'da Kuzey ve Alp disiplinleri, tur kayağı, snowboard, telemark, dağcılık, trekking gibi aktiviteler yapılabiliyor. Isparta'ya 26 kilometre uzaklıktaki kayak merkezinden Eğirdir Gölü de görülüyor.

DAVRAZ HATIRASI

Haftasonu tatilini fırsat bilerek Davraz Kayak Merkezi'ne gelen ilköğretim okulu öğrencileri, vali Daşöz'le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!