Beşiktaş'tan protesto

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan protesto
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2008 15:08

Hafta sonunda oynanan Galatasaray derbisinden 4-2'lik mağlubiyetle ayrılan ve maçın hakemi Cüneyt Çakır'a büyük tepki gösteren Beşiktaş yönetimi, bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısına katılmadı.

Haberin Devamı

Astoria Alışveriş Merkezi'nin 18. katında bulunan Kulüpler Birliği'nde saat 14.30'da başlayan toplantıya; bütün kulüplerin temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım ve Merkez Hakem Komitesi Başkanı Oğuz Sarvan katılırken, sadece Beşiktaş yetkilileri katılmadı.

Beşiktaş'ın, hakem kararlarını protesto nedeniyle kalmadığı belirtilen bu toplantı konusunda kulübün nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu...

ÖZGENER'DEN AÇIKLAMA

Toplantı öncesinde bir açıklama yapan Mahmut Özgener, bugünkü Kulüpler Birliği toplantısının hakem odaklı olacağı iddiasına, "Bu doğru değil. Biz Turkcell Süper Lig'in ve Türkiye Kupası'nın marka değerini yükseltmeyi hedefliyoruz. Tabii ki bu hedeflere ancak güven ortamında ulaşılır. Bugünkü toplantıda da Türk futbolunu kaos ortamından uzak tutmak ve sahip olduğu güven ortamını koruma konularını konşacağız" şeklinde cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!