Beşiktaş'ta Tolga Zengin'e zamlı sözleşme

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Tolga Zengine zamlı sözleşme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 14:37

Beşiktaş'ta yediği hatalı gollerle taraftarın tepkisini çeken tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, Siyah-beyazlı ekiple olan sözleşmesini uzatıyor. Hem de zamlı bir şekilde...

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Akhisar deplasmanında bıraktığı 2 puanda yaptığı hatalarla büyük pay sahibi olan Tolga Zengin’in hafta içinde kulüple nikâh tazelediği ortaya çıktı. 2013-14 sezonun başında 2 milyon 750 bin Euro bonservis ödenerek transfer edilen tecrübeli eldiven her yıl 50 bin Euro artışla 1.2 milyon Euro’dan 3 senelik imza atmıştı.

İsmail ile birlikte takımdaki geleceği merak konusu olan Tolga Zengin’in 2. başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmeler sonrasında bu kez her yıl 100 bin Euro zamla 1.1 milyon Euro’dan 3+1 yıllığına anlaşma sağladığı belirtildi.

Ancak opsiyonun da kullanması durumunda 4 yıl daha Beşiktaş’ın kalesini koruyacak olan 32 yaşındaki eldiven özellikle kritik maçlarda yaptığı hatalar nedeniyle taraftarın büyük tepkisini çekti. Geçen sezon Club Brugge ile oynanan rövanşta da Beşiktaş 1-0 öndeyken De Sutter’in attığı ilk golde topa çıkmakta tereddüt etmiş ve yediği gollerle Beşiktaş’ın Avrupa’ya veda etmesine sebep olarak gösterilmişti.

DİREK YARDIMCISIYDI
Bu sezon da Beşiktaş’a Avrupa Ligi’nde gruptan çıkması için 1 puan yetiyordu. Siyah-beyazlılar Gomez ile öne geçti. Ancak Tolga’nın çıkmakta tereddüt ettiği anda Slimani golü attı. 5 dakika sonra ise kapattığı köşeden yedi. Daha sonra da skor 3-1 oldu ve Kartal, Avrupa’ya veda etti.

Haberin Devamı

İlk yarıdaki Akhisar maçında kolaylıkla çıkaracağı pozisyonda Sami’ye engel olamayan Tolga önceki akşam da 2 inanılmaz hataya imza attı. Birinde Rodallega boş kaleye topu yuvarlarken Soner’in orta sahadan kaleye yolladığı topta ise direk yardımcısıydı. (Vatan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!