Beşiktaş'ta şampiyon hentbolculara kutlama yemeği

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta şampiyon hentbolculara kutlama yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2014 10:38

Hentbol Erkekler Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak üst üste 6. şampiyonluğunu elde eden Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'taki bir restoranda gerçekleştirilen organizasyona voleybol, hentbol, bedensel engelliler, cimnastik, atletizm, satranç, briç şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, genel koordinatör Levent Çifter, Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat, Aygaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Fulya Kanbek ile teknik heyet ve hentbolcular katıldı.

Yemekte konuşan Erdal Karacan, Beşiktaş'ın hentboldaki başarılarının devam edeceğini belirterek, "Sezon bitti ama şimdiden gelecek sezon daha başarılı olmanın planlarını yapıyoruz. Avrupa'da daha iyi yerlere gelmenin hayallerini kuruyoruz. Hentbolda başarı devam edecek. Gelecekte güzel günler bizi beklemektedir" ifadelerini kullandı.

Etkinliğin sonunda Erdal Karacan, Ercüment Polat ve Fulya Kanbek'e oyuncuların imzaladığı Beşiktaş forması ve "Salonda Ekol Beşiktaş Hentbol" tişörtü hediye etti.

BAKMADAN GEÇME!