Beşiktaşta sakatlıklar can yakıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta sakatlıklar can yakıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2013 14:55

Beşiktaş'ın Avusturya kampında sakatlanan Filip Holosko'nun detaylı tetkik ve konsültasyonlarının yapılması için İstanbul'a döneceği, Sezer Öztürk'ün ise 10 gün içinde takımla antrenmanlara başlayabileceği açıklandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu, Holosko ve Sezer Öztürk'ün sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, kasık ağrıları şikayeti nedeniyle bir haftadır antrenmanlara çıkamayan Holosko'nun, çekilen MR ve muayenesi sonrasında detaylı tetkiklere ihtiyaç duyulduğu vurgulanarak, "Bu tetkik ve konsültasyonların Fulya Acıbadem Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde gerçekleştirilmesi için futbolcumuzun İstanbul'a gönderilmesine karar verildi. Filip Holosko bugün İstanbul'a hareket etti" denildi.

Hazırlık maçında sağ ayak bileği burkulan Sezer Öztürk'ün yapılan değerlendirmesi sonucunda ise bağ ve kas zedelenmesi tespit edildiği ve tedavisine başlandığı belirtilerek, oyuncunun 10 gün içinde takım antrenmanlarına başlamasının hedeflendiği ifade edildi.

Beşiktaş'ta gri formalar satışa sunuldu

Beşiktaş Futbol Takımı'nın 2013-2014 sezonunda giyeceği gri formalar satışa sunuldu. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, adidas tarafından üretilen gri formanın adidas mağazaları ve Kartal Yuvası'nda 110 liraya satışa sunulduğu belirtildi. Kulübün kuruluşunun 110. yılına özel hazırlanan formada, Beşiktaş arması formanın sol üst bölümünde konumlandırıldı. Ayrıca, Beşiktaş'ın 110 yıllık tarihinde yer almış üç logoya bütünleşik biçimde, formanın sırt iç ense bölümünde yer verildi.

Beşiktaş Kulübü Frankfurt'ta futbol okulu açtı

Beşiktaş Kulübü, Almanya'nın Frankfurt kentinde futbol okulu açtı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş ilke ve prensiplerine göre futbol eğitiminin verileceği BJK Frankfurt Hanau Futbol Okulu'da aynı zamanda bölgedeki yetenekli gençlerin de takip edileceği bildirildi.
"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!