Beşiktaş'ta müjde Almedia kadroda

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta müjde Almedia kadroda
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2014 11:42

Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç, Rizespor deplasmanına sakatlığı süren Almedia'yı kadroya aldı. Çok sayıda yöneticinin de yer aldığı Beşiktaş kafilesini Rize'de taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı takımın Rizespor deplasmanında önemli mücadele içinde olacağını söyleyen Biliç futbol komitesinden Ahmet Kavalcı ile yaptığı sohbette "Rizespor deplasmanı çok önmeli. 3 puan için tüm oyuncularımı hazırladım. Almeida sakatlığına rağmen hırslı ve inançlı oynamak istedi" dedi.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel kadrosu

Tolga
Necip
Franco
Ersan
Motta
Veli
Atiba
Gökhan
Oğuzhan
Olcay
Almeida

SAKAT: Sivok, Fernandes, Ömer, Dany

BEŞİKTAŞ SAKATLIK RAPORU

Beşiktaş futbol takımında sakatlıkları süren oyuncuların tedavisi kulüp doktorları tarafından sürüyor. Futbol Takımı sorumlusu Ahmet Kavalcı kulüp doktorunun oyuncuları kontrol altında tuttuğunu belirtti.

Ömer: Adale sakatylığ nedeniyle tedavisi sürüpor.
Fernandes: Adalesinde ve bileğindeki sakatlık devam ediyor
Dany: Arka adalesinde sorun var
Sivok: Kültür fizik hareketleri yapıyor tedavisi sürüyor
Jermine Johns: Adalesinde spazm var. Görev verilirse oynar


YÖNETİM ÇIKARTMA YAPTI

Beşiktaş yönetimi Rizespor deplasmanına çıkartma yaptı. Siyah beyazlı kafileyi Trabzon'da çok sayıda siyah beyazlı taraftar karşıladı ve çiçek verdi. Bu arada Rizespor yöneticisi Deniz Koray ve İyidere Belediye Başkanı
Ahmet Mete ise hem kafileyi karşıladı hem de yönetime davet verdi. Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Tamer Kıran da yöneticilere memleketi Rize'yi gezdirirken davet verdi.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları'na ait uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a hareket eden kafile, Trabzon'dan karayoluyla Rize'ye geçti.


DEV YÖNETİM KADROSU

Beşiktaş yönetimi Rize'ye çıkartma yaptı. Siyah beyazlı kulübün İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Faik Akdil, Sayman Ahmet Ürkmezgil, Futbol A Takımdan Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Yalçın Kaya Yılmaz ile Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'nın yer aldığı kafileye futbolcu Muhammed Demirci'de katıldı

İşte Beşiktaş'ın Rize kafilesi:

Tolga Zengin
Cenk Gönen
Emre Metim
İsmail Köybaşı
Pedro Franco
Ersan Gülüm
Uğur Boral
Serdar Kurtuluş
Ramon Motta
Muhammed Demirci
Jermaine Jones
Filip Holosko
Kerim Frei
Necip Uysal
Gökhan Töre
Atiba Hutchinson
Oğuzhan Özyakup
Veli Kavlak
Olcay Şahan
Mustafa Pektemek
Hugo Almeida



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!