Beşiktaş'ta Dany şoku

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Dany şoku
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2014 12:03

Beşiktaş resmi siteden, Galatasaray'dan kiraladığı Dany'i süresiz kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın devre arasında Galatasaray’dan kiraladığı ve taraftarlarca tepki çeken ve sürekli eleştirilen Dany kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş kulübünden konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde; " Profesyonel futbolcumuz Dany Nounkeu, takım bütünlüğüne uymayan davranışı sonucunda süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır" ifadelerine yer verildi.

ALACAĞI İÇİN ANTRENMANA ÇIKMADI KADRO DIŞI BIRAKILDI

DANY'E KAPI GÖSTERİLDİ

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi devre arasında Galatasaray'dan kiralanan Dany Nounkenu'yu süresiz kadro dışı bıraktı. Siyah beyazlı takımın sabah antrenmanına çıkmayan ve saha dışı uygunsuz davranışları tespit edildiği belirtilen Dany için dün sabah futbol komitesinden Ahmet Kavalcı hazırlanan rapor doğrultusunda hareket ederek disiplinsiz davranışlar nedeniyle karo dışı bırakılmasına karar verildiğini açıkladı.

Siyah beyazlı takımda oyuncular arasında huzursuzluğa neden olduğu ve kulüpten alacağı olduğu gerekçesi ise dün sabah antrenmana çıkmayan Dany'e kadro dışı kaldığı belirtildi. Dany'in yerine Atiba'nın görev yapacağı belirtildi. Dany ise siyah beyazlı kulüpten 100 bin efuro alacağı bulunduğunu bu nedenle antrenmana çıkmadığını yakın çevresine belirtirken yönetim ise bu alacağın pazartesi günü banka hesabına yatırılacağını vurguladı.


ESCUDE DE İSYAN ETTİ: ANALAŞMALARI YERİNE GETİRMEYEN KULÜPLERE NASIL GÜVENECEĞİZ
Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları alacaklarından dolayı ardı ardına isyan etmeye ve kulübe rest çekmeye başladılar. Bu sabah Dany'nin Slaven Biliç'e alacaklarından dolayı rest çekerek idmana çıkmaması ve kadro dışı kalmasından sonra Julien Escude'de Twitter hesabından siyah beyazlı yönetimin taahhütleri yerine getirmediğini kasteden açıklamalar yaptı.

Escude, "Futbol bir oyun ama aynı zamanda profesyonel bir iş. Ve biz bu işi ailelerimizin geçimini sağlamak için yapıyoruz. Anlaşmalarını yerine getirmeyen kulüplere nasıl güvenebilirsiniz? Daha iyi bir karşılık almak için vermelisiniz" şeklinde iki tweet atarak bir anlamda Dany'e destek oldu.

Siyah beyazlılar da daha önce de Manuel Fernandes avukatları aracılığı ile alacaklarını tahsil edemeği gerekçesi ile kulübe ihtarname çekmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!